PENKKIS 2014 - BILDBOMB

Dagen kom, då det äntligen var ABI-14:s tur att ordna penkkis. Vårt tema var cirkus och det blev ju himla bra, alltså! Tänker nu bjuda på en hel drös med bilder, så enjoy:
Såhär såg det ut i dekorationsväg. Flaggan hissades, gymnastiksalen dekorerades som ett cirkustält, lärarna fick sin egen VIP-plats i djurburen och lakanen som skulle hänga på lastbilsflaket pyntades bland annat med våra namn.
En hel massa cirkusfigurer. Här väntade vi på att ettorna och tvåorna skulle komma till skolan så att vi skulle få ta emot dem med mycket ljud, rop och visselpipor.
Jag och mina favoritflickor. ♥ 
Sedan kom ettorna och tvåorna och här började vårt program för dem. Först stod det "billig fylla" (springa runt flaskan tills man blir alldeles yr) på schemat och sedan var de tvungna att helt snurriga springa vidare uppför backen och in till gymnastiksalen där de även blev sminkade till clowner och fick ABI-14 i pannan.
Här är mera bilder på cirkusfigurer. Då alla var inne i gymnastiksalen var det dags för vårt cirkusprogram. Vi började med att sjunga för vår publik och sedan visades vår ABI-film. Därefter var det ettornas och tvåornas tur att visa upp sig. De delades in i lag och sedan skulle de klara av sex olika tävlingar. Gå på lina, leta upp bollar från hinkar fulla med äckligt innehåll, jonglera, bygga en människopyramid, söka upp en sockerbit ur en pajfrom full med grädde med munnen och cykla på enhjuling. Lärarna fick också ha en egen tävling där de skulle spränga en ballong så snabbt som möjligt. Slutligen delade vi ut presenter åt lärarna, sjöng vår egengjorda sång om gymnasietiden och visslade och skrek lite till. 
Låt mig presentera ABI-14 och cirkus ABI-landia. AWESOME.
Nu följde besök till både högstadiet och lågstadiet där vi sjöng, hade allt för mycket ljud och kastade godis. Sedan hoppade vi på flaket och körde runt i Näsby och härjade vidare. Så. Himla. Feelis.
När vi kom tillbaka till skolan fick vi sedan åka hem  och jag hade fått uppleva en av de roligaste händelserna i hela mitt liv! Hade så underbart jävla (ursäkta) kul!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Oh jee va skojj me bilder, å såå fina! Puss <3

Svar: Jaa, man blir så glad ti si på di :-) Å snart kommer kryssningen, hehe! Pussen. <3
aivilos.blogg.se

2014-02-18 @ 10:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0