OM EN AWESOME ABI-KRYSSNING

Bussresan ner till Åbo. Peppad inför kryssningen var vi minst sagt!
Buffé på båten. Direkt vi steg ombord på båten fick vi sätta oss till bords och äta god mat och dricka vin till. 
Torsdagskvällens festligheter. Har tyvärr inga bilder utanför hytten, eftersom festkameran gav upp direkt ungefär.. Efter middagen gick vi iallafall till hytten och fixade oss och sedan bar det iväg utpå. Kvällen och natten bestod av drinkar, shottar, dansande på ett himla fullt diskogolv, bus, djupa diskussioner och gungande i takt med båten ända in på morgonen därpå. 
Fredag och festen fortsatte. Vaknade upp efter tvåtimmars sömn och gick för att äta frukost, vilken jag tyvärr inte kunde ta del av eftersom jag (och många andra) led av universums värsta baksmälla, heh.. Efter att vi slöat, skrattat åt allt och inget och fixat oss pånytt var det bara att sätta igång igen. Bänkade oss i baren tillsammans med alla de andra partyglada och shakeade loss på dansgolvet tills båten var i hamnen igen. Feelisen var verkligen på topp! Kan väl nämna att Kevin agerade fotograf, och av bildmängden att döma tyckte han det var himla kul, haha.
Bussresan hemåt. Här började nog alla ha festat tillräckligt mycket och länge, vilket märks alldeles för bra på dessa bilder, hehe. Men riktigt färdiga var vi inte än, så då vi kom till Närpes åkte vi och crashade ettornas och tvåornas vanhafest. Därefter var det slut på detta galna/roliga/spårade/fantastiska äventyr. Tio poäng!

Kommentarer
Postat av: elin

ååååh ja var så glad i både hjärta å själen åv alla täische bilden WIIIIIIIIIIIIIIIIIEE!! <3333 *elinsitärmeestortbrättflinåpläppannujust*

Svar: hihihi, bra ni var glad åv di, fö he var jag å! :-) puss på dig <3333
aivilos.blogg.se

2014-02-18 @ 21:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0