GÅRKVÄLLENS MYS

Vi hade en så himla mysig och bra-ig lördagskväll! Malin och jag började kvällen hemma hos mig med att göra goda drinkar och så satte vi oss i solen och njöt och pratade. 
När solen gick ner tog vi fram våra isbjörnsfiltar och myste med dem medan vi väntade på boysen. :-)
Först anlände Mårten och Marcus, och här poserar Mårten med "fågelskrämman", haha. Måsarna var tydligen lite snåla på våra chips så Mårten tog på sig uppgiften att jaga bort dem. ;-)
Marcus fick ta på sig uppgiften att rada upp kubb. 
Sedan var det dags för kubbturnering! 
När vi spelat några matcher joinade några pojkar till och vi körde ytterligare otaliga matcher fram till efter midnatt någongång. (Sådär by the way, har jag ingen aning om vart min fina talang försvunnit - prickade knappt något alls denna gång..)
Sista matchen och såhär såg ena laget ut..
.. medan det andra såg ut såhär. Och priset till snyggast outfit går till aivilos!
Som sagt.. Malin och jag kan det här med mode!
Denna mysiga kväll får avslutas med en mysig selfie på Philip och mig. :-) 

ÄNTLIGEN EN SOMMARDAG

Hej på er. Dagens morgonskift gick snabbt och oj så vi har skrattat idag, haha! Dålig humor är den bästa humorn, helt enkelt. Då jag slutade jobbet åkte jag bara hem för att svira om till bikini och sedan fortsatte jag vidare till villan. Sommarvädret bestämde sig för att återvända (?) så jag passade på att slänga mig i gräset och fånga solstrålarna. Underbart! Det blev också middag på glasverandan och bus med Grålle (och ungen). Kvällens bravader består inte av så mycket, för imorgon är det dags för ett till morgonskift. Men ni som fått helg, fira fredagen för min del också. :-) Ha det bra! Pusshej. 

OM TRISS I DR DENIM & TVÅ JOBBSKIFT

Före kvällsskiftet kallade idag kom mamsen och ungen hem efter några dagar i Sverige. Eftersom jag inte hade kunnat följa med dem hade jag beställt ett par nya Dr Denim (the one and only i jeansväg, eftersom inga andra passar på mig). Och nog fick jag det minsann - gånger tre och allt, haha! Ska väl klara mig en tid framöver igen då. :-) Nu är kvällskiftet över, inte bara för idag utan även för några veckor framåt, eftersom det nu blir en hel drös morgonskift med start från och med imorgon. Väckning klockan nollfem nollnoll, så godnatt på er! PUSS.

HAMBURGARE, GLASS, VÄNNER & ÄLSKLING

Pappa och jag bestämde oss för att lyxa till det lite, så till middag fixade vi ihop hemgjorda hamburgare. Jag stod för alla ingredienser och pappa agerade grillmästare. Passligt tills allting var färdigt dök också Björn upp och så mumsade vi i oss burgarna som man själv fick komponera. Hiiimla gott alltså! Mot kvällen powernappade vi i solen - som äntligen hittade fram, tog en promenad, åt glass på camping och pratade av oss i fint sällskap på torget. Nu får jag till sist krypa ner i sängen med världens bästa. Klart godkänd ledig dag, med andra ord. :-)

EN GLAD SJUKLING

Min morgon. En varm tekopp och ett glatt selfietroll. 
 
Nu är två dagars jobb över och idag får jag njuta av en ledig onsdag. Tyvärr började jag känna mig krasslig redan igår efter jobbet, och idag vaknade jag förstås upp med samma känsla.. Så himla typiskt! Men här deppar vi inte för det, utan istället hinkar jag i mig litervis med te (vilket redan ger positivt resultat) och har en lugn och skön morgon slash förmiddag. Vi hörs senare, puss!

MIDSOMMARDAGEN

Midsommardagen inleddes med tårtdekorering och sedan begav jag mig iväg till Övermark på konfirmationskalas. Det var Björns lillasysters tur att bli konfirmerad, men tyvärr glömdes kameran bort, så jag har inga bilder att bjuda på.. Tills kvällen hade vi noll planer, men vi bestämde oss för att iallafall börja hos Emma. 
Där blev det bland annat ölspel och så kom vi fram till att det senare skulle bära av till fagerö. 
Vi hade himla feelis påväg till fagerö!
Och feelisen fortsatte när vi kom dit. Vi hade lämnat fast i ölspelet och fortsatte med några uppdrag typ allt för länge, allt för högljutt och allt för överdrivet, haha!  Feelisbordet nummer ett. 
Sedan hittade jag min Elin. :-) 
Och många andra gullisar. Vi ignorerade att vi faktiskt är för gamla för diskot och shakade loss där iallafall.
Hmm, jag försökte ju..
När vi pausade från diskot befann vi oss i pubben. 
Hahaha.. Här var det dags att åka hem!
Vi hade bestämt oss för att sova på Emmas villa, så vi bäddade åt oss och till sist slutade det med att vi sov åtta personer i sammanlagt två sängar. 

Sjukt kul kväll, minst sagt!

MIDSOMMARAFTON

Midsommarkrans in the making.
Denna midsommarafton firades hos mig. Då Elin, Johanna och Alexia anlände fixade vi ihop massa mat och så började vi grilla. 
Och det blev ju alldeles gudomligt gott!
Vi blandade också ihop goda drinkar i mina nya drinkglas.
Skåål!
Då solen gick ner förflyttade vi oss under tak och värmde oss med hjälp av filtar medan vi åt efterrätt. Mys! Passligt till detta anlände också Malin hem från en vecka i Kos. 
Jordgubbstårtan som fick bli kvällens efterrätt.
Därefter följde olika lekar och mycket skratt. I något skede dök det också upp mera folk, men de har tydligen inte fastnat på bild.. 
Mina gullisar. ♥♥♥
På natten någongång kom vi på att vi skulle åka och hälsa på till Henkke, så det fick bli nästa hållplats.
Detta är typ enda bilden som går att visa därifrån, hehe. 
När klockan var passligt sent/tidigt, var det dags för mig och Alexia att börja vår vandring hemåt. Dessa två bilder beskriver nog den på pricken. Alltså, hur kan man skratta så mycket och hur kan det ta så himla länge att vandra sisådär 500 meter? 
Summan av kardemumman: Toppenbra midsommarafton!

MIDSOMMARHELG

Midsommarafton tjugohundratretton.
 
Efter ett kvällsskift och en morgonskift bestående av så. himla. många. köpgalna midsommarfirare fick jag äntligen checka ut. Nu har jag lyxen att få ha hela resten av midsommarhelgen ledig. Något mer hade jag inte på hjärtat just nu, så jag säger bara glad midsommar på er hörni finisar! ♥

OHI ON!

Nu är dagen kommen. Det känns som om det var förra veckan jag skjutsade min älskling till milibussen för första gången och trodde att jag aldrig i livet skulle klara av detta halvår, men sanningen är att det nu gått ett halvår och allting har ju gått (nästan) helt smärtfritt. Tiden har gått så himla fort och TJ165 blev snabbt TJ0. Idag blir min fina milipojke civil och jag kan inte vara lyckligare. :-) Han kommer hem!!

MORGONLYX PÅ EN LEDIG DAG

Godmorgon! :-) Jag har en ledig dag framför mig och jag började den på bästa sätt: En dunderfrukost i solen på terassen, mums! Nu ska jag fånga denna dag, så vi hörs då vi hörs. Pusshej.

OM EN LUGN HELG

Helgen är redan förbi och det har inte hänt så speciellt mycket. På schemat har det stått jobb fredag och söndag, sen har jag haft en solig lördag med Björn och både fredags- och lördagskvällen hängde jag med Jannica och Elin. Det var väl det. Nu taggar jag för en ny jobbvecka. 
Passligt gammal bild med mina hjärtan. ♥

TID MED ÄLSKLING & FÖRENINGSMIDDAG

Jobbdag efter jobbdag efter jobbdag. Ungefär så ser det ut nu och som ni förstår är det inte så roligt att varken skriva eller läsa om mina jobbdagar, så därför lämnar det bort istället. Tur att jag har mycket annat att ta igen istället.. ;-) Idag har jag iallafall haft en ledig dag och den fick jag delvis spendera med Björn som är hemma på sin sista loma (!!!). Vi har bara chillat, busat och varit på några ärenden till stan.
Från sjutton trettio och framåt befann jag mig på Vonnela tillsammans med LGFs ledare och styrelse eftersom föreningen bjöd på mat. God mat, trevligt sällskap, brainstorming och en allt för stor glass. Ungefär så. Nu får jag väl ta och avsluta denna dag också. Jobb väntar imorgon igen. PUSS. 
 

SPONTANFEST

Efter jobbet i lördags hade jag cirka noll planer för kvällen. Men ganska snabbt kom två gullisar (och några pojkar) och hälsade på. :-) Vi catchade upp det vi hann och då de åkte vidare blev jag upplockad av Malin och Alexia.
Haha.. Vi begav oss ut på lite äventyr och hittade Elvis på abc.
Sedan hittade vi boysen på camping. Så småningom blev vi på festhumör, så vi bestämde oss för att hänga på med pojkarna till ett hemmafest. 
Sagt och gjort! Efter lite ombyten och ett besök i mitt barskåp anlände vi till festen. Och angående Philips pose på typ alla bilder - jag vet inte..
Det blev en riktigt kul kväll! Nya dansmoves, fula miner och pianotävlingar beskriver kvällen ungefär på pricken. Mer än så tänkte jag faktiskt inte säga. 
 

OM EN SNABBVISIT TILL ÅBO

Aura Å. Ikea. Spinny. 
 
Jag var i princip bara hem och vände (läs: jobbade) under helgen efter huvudstadsvistelsen, för på söndagkväll bar det iväg igen. Denna gång tog jag bilen, mitt sällskap var mamsen och ungen och destinationen var Åbo. Där var det dags för mitt tredje och sista inträdesförhör. Vi bodde i Emmas lägenhet natten till måndag och på måndagmorgon befann jag mig då på inträdesförhör. Efter det hann vi också njuta i solen vid ån, shoppa, luncha/fika och besöka ikea. För min del blev det ingen succé med klädshoppandet, men på ikea fyndade jag fina drinkglas som jag var mer än lycklig över. Haha, vad har hänt med mig? Mot kvällen åkte vi hem igen och då väntade en ny vecka med jobb. Sådär by the way får ni ursäkta mig för de tre halvkassa bilderna jag har att bjuda på..

OM EN HELSINGFORSRESA

Förra veckan blev det en liten minisemester kombinerat med några inträdesförhör. Började i Vasa med en intervju och då det var klart mötte jag upp Kimmo och så tog vi årets första cider/öl på en uteterass i solen före jag hoppade på tåget ner till huvudstaden. Väl där plockade min gudmor upp mig och så spenderade jag tre fina dagar hos dem. Dessa dagar bestod bland annat av en hel dag inträdesförhör, otaligt många fikan och terasshäng, shopping, perfekt sommarväder, tid vid stranden och hamnen bland segelbåtarna, promenader med doggen och massa kvalitetstid med gudmor (och gudfar då han var hemma). Tre härliga dagar som jag verkligen verkligen behövde. På fredagen skjutsade gudfar mig till tåget och så var det tillbaka till vardagen. 

STUDENTFIRANDET

Efter allt firande hemma fortsatte firandet med alla de andra studenterna. Först blev det cocktailmat/småplock på Seaside och sedan bar det iväg till Vasa. Medan de andra tog buss, lyxade jag och mina pinglor till det och hoppade in i en limousin som tog oss till Ollis. Efter mycket köande slapp vi äntligen in och där dansade (och drack) vi bort natten. Pricken på i:et på en underbar dag, helt enkelt. 

STUDENTFESTEN

 
Ni får bara skålbilder på några av gästerna, eftersom jag inte vet om alla vill vara med här!

STUDENTDIMISSIONEN


STUDENT 2014

Dagen då jag blev student var magisk. Från morgon till natt var den fylld av glädje, skratt, stolthet och ren lycka. Jag fick min efterlängtade mössa som jag kämpat för och hela dagen/kvällen/natten/morgonen fick jag fira med världens finaste människor. En så himla minnesvärd dag som jag alltid kommer att komma ihåg med ett leende på läpparna. Om jag kunde, skulle jag ta denna dag i repris prick direkt och njuta ännu mer. Åh, det var så fantastiskt bra!
 
Nu kommer givetvis ett helt skepp lastat med bilder från festligheterna. Jag delar in dem i tre inlägg och jag tror att bilderna för det mesta får tala för sig själva. 

BACK ON TRACK

Hej där. :-) Det känns som om jag aldrig hinner med bloggen längre, men nu ska jag verkligen ta mig tid för att det inte ska eka tomt här mera. Så vad har jag haft för mig på sistone? Jo, det är en hel del det. Jag har bland annat tagit studenten, haft hem min milipojke på niodagars loma, jobbat, varit på inträdesförhör runt hela halva Finland (typ), festat, umgåtts med många gullisar och antagligen mycket mer som jag inte ens kommer på nu. Nu ska ni iallafall få sisådär tusen inlägg om allt som hänt med start prick nu. Håll i er! 

TIDEN BARA RUSAR IVÄG

Alltså, hej på er! Livet kör på i en hastighet på hundranittio och jag försöker hänga med i ynka hundra, typ. Det går ju inte så bra ihop, som ni förstår. Jag återkommer då allt lungnat ner sig. Tills dess - ha det bäst! PUSS. 

RSS 2.0