I WANT YOU TODAY, AND TOMORROW, AND NEXT WEEK, AND THE REST OF MY LIFE

Idag är det exakt 6 månader sedan den 31 juli. Exakt 6 månader sedan vi låg i hans säng och pratade om allt och ingenting, för att sedan bli mer och mer seriösa. Exakt 6 månader sedan vi båda kände att det var dags att ta det hela till en högre nivå. Det är exakt 6 månader sedan han blev min, sådär riktigt påriktigt. Ååh, vad jag älskar dig min prins! ♥

DEN TRETTIONDE JANUARI TJUGOHUNDRATRETTON

Vad har dagen bjudit på? Skola, teori i bilskolan, övningskörning och två timmar gymnastik och dans. Normipäivä för att vara onsdag. Bortsett från att den här onsdagen har varit trehundrasjuttioelva gånger sämre än alla andra då.. Ge mig bara sommar, lixom. Eller i alla fall nittonde februari. Eller något annat som piggar upp mig. Tack och hej. 

TAR OCH AVSLUTAR SÅ SMÅNINGOM

Kvällen har jag spenderat med att läsa på trafikmärken, som vi har prov på imorgon i bilskolan och så stack jag iväg på en timmes zumba. Tog sedan en avslappnande dusch och bäddade rena lakan i sängen. Nu tänkte jag faktiskt ta en tidig kväll och krypa ner i min nybäddade säng och läsa en bok. Godnatt. ♥

EN HEMMAFRU-TISDAG

Älskade webcam-kvalité!
 
Hej där. Idag har jag en ledig dag. Det beror på att alla andra tvåor befinner sig i Vasa på studiebesök, men jag kunde inte följa med eftersom jag har bilskolan och kunde inte vara bort från den. Dock stör det inte mig alls eftersom jag inte skall fortsätta i någon skola direkt efter gymnasiet och en extra sovmorgon och ledig dag tackar man väl inte nej till. :-) Trots sovmorgon har jag faktiskt annars varit riktigt aktiv och lekt hemmafru. Har städat, bykt, torktumlat och bakat. För att få lite Hollywoodfru-känsla på det hela var jag tvungen att göra en lyxfrukost och beställa hem ett par skor också (oops, sorry mamma!). Nej nu ska denhär hemma- wannabe hollywoodfrun vandra iväg till bilskolan, haha. Tjilevippen!

FÖRSVUNNEN RÖST, SKOLA OCH DANS

Tjolahopp tjolahej! 
Helgen tog slut så fort jag blinkade och vi har nu kört igång ännu en ny vecka. Fredagen har jag redan berättat om, men kan väl dra en snabb sammanfattning av resten av helgen också. På lördagmorgon vaknade jag tidigt och om någon timme skulle jag befinna mig i gymnastiksalen för dansträningar. Märkte ganska snabbt då jag vaknat, att jag saknade röst. Ni förstår, en himla sjuk hals och ett barndisco, är inte den bästa kombinationen.. ;-) For ändå iväg på träningarna och resten av dagen levde jag i tystnad. Hade fortfarande ingen röst på söndagen heller och jag måste säga att det är fruktansvärt frustrerande att inte kunna prata på som vanligt då man har så mycket att säga, hehe. Dagen bestod i alla fall av textkompetensskrivning, förhörsläsning, kreativitet, städning och sådant man behöver göra ibland. Denna måndag var skolan riktigt jobbig och långtråkig och jag längtar till helgen såå mycket redan. Men min röst är tillbaka och vi fick mumsa i oss mockarutor på långrasten, så det är ju positiv. Har haft en riktigt lugn kväll för en gångs skull och har hunnit med ett hemligt uppdrag, varit en sväng till Lappfjärd och koreograferat lite mera dans. Nu ska jag avsluta min roman för idag. Puss!

MASKERADDISCO FÖR LÅGSTADIET MED ABI-14

I fredags hade jag en riktigt toppenkväll alltså! Vår klass ordnade ett maskeraddisco för lågstadiebarnen och även om jag hoppas att barnen hade det himla roligt, så tror jag ändå att Josse och jag hade roligast av alla. :-D Tänkte visa lite bilder nu, så enjoy: 
 
Vi lämnade alla kvar i skolan efter att vi slutat och började direkt dekorera skolan och fixa allt som skulle göras inför kvällen. Sen hade vi beställt pizza från Casa som vi avnjöt på gymnastiksalsgolvet, haha.
När allt var klart började alla klä ut sig. Jag var ett troll, Sandra en ängel och Jannica var Mimmi.
Bästa ABI-14. Dock är det många som saknas på bilden..
Haha, no comments.
Så skulle vi såklart ta fan-bild med DJ Bean. ;-)
Julia och Johanna skötte om försäljningen.
Djävulen var lite dum på ängeln.
Marie-helen och Karolina skötte om inträdet.
Vi hade både singstar och dansmatta, förutom lekar och dans uppe i gymnastiksalen då. Och inte att förglömma den improviserade spöktunneln. 
Och även en mysig myshörna.
Mimmisarna får avsluta kvällen.
 
Det var så himla roligt att alla var utklädda, att så pass många barn dök upp och att hela kvällen blev så lyckad. Vill verkligen bli barn igen, lixom.

BACK ON TRACK

Hej där bildbrist!
 
Denna onsdag har rätt så långt bestått av minutschema. For till skolan i vanlig ordning och direkt när jag slutade åkte jag till Kstad för att övningsköra. Hann bara köra färdigt och så skulle jag befinna mig på bilskolan för två teoritimmar. Nästa hållplats var hemma vid matbordet för att inta föda och genast efter det la jag iväg till Lappfjärd för att dra jumppagrupperna som vanligt. Nu ligger jag i soffan och pustar ut och laddar för en ny dag! Börjar så småningom vara helt frisk nu också, så jag är glad. :-) 

TISDAGEN DEN TJUGOANDRA I FÖRSTA

Hade ännu igårkväll över trettionniograders feber, så jag var hemma från skolan idag också. Nu börjar jag känna mig bättre och energin börjar sakta men säkert komma tillbaka. :-) Även om jag luggit utslagen i sängen i två dagar och inte ens orkat göra undan det jag lämnat efter i i skolan så har jag i alla fall fått nånting gjort. Har letat upp låtar som mina jumppagrupper skall uppträda till på vårfesten och har så småningom börjat planera lite koreografi. Nu på kvällskvisten blev jag lite extra kreativ och eftersom jag inte själv hade krafter att börja dansa fick lillasyster agera offer och testa olika rörelser/serier jag kom på, medan jag själv låg i soffan. Funkade riktigt bra det också, haha! Är jag tillräckligt frisk imorgon blir det fullt ös med allt från skola och teori till övningskörning och gymnastik/dans. Får bara hoppas att jag hänger med och orkar med allt. :-) Puss.
Sådär annars känns det ju himla tråkigt att vara instängd inomhus när vädret är underbart!

ADERTONDE, NITTONDE, TJUGONDE OCH TJUGOFÖRSTA

Fredagen bestod av lycka över att helgen var här, övningskörning, pulkning och grillning på Vargberget med ett helt gäng och ett maratonsamtal med Elli. På lördagen blev det en mysig spel-, bastu- och filmkväll.
På lördagen, den nittonde, fyllde även denna bästa brud 18 år!! GRATTIS i efterskott min gamla tant, hehe. ♥
Vaknade förvånansvärt tidigt för att vara mig på söndagen. Märkte att det var fint väder ute så gick ut för att njuta av vädret samt knäppa lite bilder med systemkameran som verkligen fått lata sig under januarimånad. Har varit alldeles för lat och bara tagit bilder med telefonen på sistone.. Anyway. På kvällen började jag känna mig konstig i kroppen och mycket riktigt vaknade jag upp med feber, halsont och en sjuhelsikes värk i hela min kropp i morse. Sjuk. Igen. Så om den här dagen har jag inte mycket att berätta om, eftersom jag snart legat i sängen i 24 timmar i sträck. Det var det, vi hörs igen en annan gång. :-) Sköt om er!

SAKER SOM GJORDE MIN TORSDAG

Skoldagen gick riktigt smärtfritt framåt och jag fick till och med en håltimme mitt på dagen. Dagens träning blev en zumbatimme till för den här veckan. När jag kom hem tog jag en himla lååång och varm dusch. Och just ja, höll ju på att glömma.. Har också fått post idag! Ett brev rättare sagt. :-) Det var då år och dagar sedan, måste jag säga, så det var ju himla kul! Tänk att sånahär småsaker kan göra ens dag så mycket bättre. Härligt. 

ROLIGA TRÄNINGAR OCH ONSDAGSMYS

Hejsan. :-) Igår hade jag skola till fyra, varav de två sista timmarna bestod av zumba, lekar och styrke-/konditionstest på gymnastik. På kvällen drog jag iväg på zumba som började igen efter jullovet och när jag kom hem slängde jag mig i sängen för att läsa ut en bok. Idag gick jag och Madde på gymnastik igen och vi hade SBT, vilket är en av mina favoriter! Hann bara vara hemma en stund och sedan skuttade jag iväg till Lappfjärd för att dra mina jumppagrupper. Åh, I love this! 
Nu på kvällskvisten har jag bara tagit det riktigt lungt och myst med en god tekopp och lite nötter och torkade frukter. Var också duktig och fixade lite läxor. :-) Den här veckan går så otroligt snabbt och snart är det helg igen. Måste bara säga att jag känner att livet är rätt så himla finfint just nu! Pussar.

YOUNG MAN, THERE'S NO NEED TO FEEL DOWN. I SAID, YOUNG MAN, PICK YOURSELF OFF THE GROUND.

Så var det söndag igen. Men jag har haft en himla bra helg! I fredags fick jag sluta 13:20 och då kom älskling efter mig och så for vi till honom. Det blev fredagsmys med tortillas och sen åkte vi ut och träffade folk på olika ställen, tills vi slutligen hamnade i Norrnäs.
På lördagsdagen åkte jag, Björn, Dennis, Jannica och Cissi iväg på hockey och väl framme blev vi ännu mera. Hela jag var en isbit efter ishallsvistelsen och vi åkte hem för att byta om för att sedan bege oss iväg på middag. Mums vad gott! Nästa hållplats blev hos Sandra där det var en hel del folk och vi spelade spel/dansade/skrev på gips/fotade/drack/lyssnade på musik. Kvällen slutade på fest hos Ella, och jag fick sen somna bredvid min älskling en lite alltför sen tid.. :-)
Idag, söndag, vaknade vi också en lite (läs mycket) alltför sen tid och efter det har jag inte gjort så mycket annat än att ha pussat av älskling för en ny vecka. Tog också itu med en essä och skrev den färdig, eftersom jag inte hade något bättre för mig. Imorgon börjar en ny vecka med sju nya dagar, så nu tar vi nya tag igen!

JULLOVET I ÖVERDRIVET MÅNGA TELEFONBILDER

Har glöggat och haft mysiga kvällar. / Pusslat med lillasyster och mamma. / Haft vilda Hedda på besök. / Det har både varit 100 och 90 dagar kvar tills jag fyller 18. / Kollat på Pippi. / Sovit bort dagarna. / Varit ehm.. söt med älskling. / Shoppat. / Spontanbowlat med storasyster, Kimmo och Björn. Jag vann! / Ätit både goda fruktskålar och glass-med-jordgubbar-skålar. / Varit ute och fått rosiga kinder. / Firat Björns mamma med tre rätters. / Tränat. / Läst på prov. / Blivit kär i mitt iPhoneskal. :-) / Gått i toffs på huvudet mest hela tiden. / Så har det varit 45 dagar kvar till 19 februari. Jag längtar så (förlåt) in i helvetet! ♥
 
Kom på att jag nästan inte alls skrivit om vad jag gjorde under mitt jullov, eftersom jag knappt uppdaterade. Så här är vad jag gjorde i bildväg. Förövrigt hade jag en rätt så tråkig ledighet, faktiskt, eftersom jag var sjuk mellan ungefär jul och nyår och sedan sov jag bort dagarna samt var tvungen att läsa på prov. Men ibland är det väl bra med har-inte-gjort-någonting-alls lov också..

IDAG ÄR EN SÅ HIMLA BRA DAG!

Hej fina! :-) Jisses vad jag sprudlar av glädje idag. Dessutom har jag energi så det räcker till och blir över. Härlig känsla det här! Dagen har bjudit på världens vackraste vinterväder, vilket kanske är en orsak till mitt humör. Sen så skrev jag mitt sista prov idag och provveckan tog slut medan en ny period inleddes. Slutade tretton tjugo och direkt när jag kom till Kstad var det dags att samla lite vuxenpoäng - jag skulle övningsköra för första gången!! Det var himla kul och gick ju faktiskt riktigt bra. :-) På kvällskvisten stack jag iväg till gymnastiksalen för att inleda vårterminen med mina jumppagrupper och jag kan inte säga annat än att det var så himla roligt det med. Som avslutning på den här bra-iga dagen hämtade jag ut ett nelly-paket som bland annat innehöll ett x-antal skor. Jag är kär.

NYÅRET 2012-2013

Påskon. Goda partydrinkar. Skålningar. Festligt fina vänner. Skratt. Massvis med lekar. Mycket, och god, mat. Shottar.  Ungefär så kan man beskriva början av slutet på året (haha). Sen tog vi taxi in till torget för att skåla och krama in det nya året tillsammans med allt annat fint folk. Hann spraka ett x-antal tomtebloss och himlen lystes upp av raketer ungefär varje sekund. Eftersom min egen prins firade på annat håll fick finaste Madde bli min nyårskyss. :-) Och så hade vi inlett ett nytt år då igen - 2013.
 
(Och - igen - delar man ut pris för oflitigaste fotografen denna kväll vinner jag lätt..)

"TONIGHT, HERE WITH YOU, WE ARE THE FINNISH HOUSE MAFIA!"

Jaa, de första dagarna av mitt jullov (närmare bestämt 20 och 21 december) befann jag ju mig i vår fina huvudstad, Helsingfors, med några pinglor. Vi åkte dit med buss tidigt på torsdag morgon, och när vi kom fram gick vi och checkade in på vårt fina hotell, men däremellan hann vi också ut och äta.
Vi chillade en stund på hotellrummet, men sen började vi bli himla pepp!
Så var det dags att börja fixa sig.
Vi lekte små barn och hoppade i hotellsängen också. Så grymt kul alltså! :-D
Fem glada och peppade flickor hoppade sedan in i en taxi som tog oss till Hartwall Arena, för vi skulle ju och se på Swedish House Mafia!!
Väl där utanför stod vi och köade i kölden.
Tidsfördriv, haha!
Hartwall Arena.
Ignorera de dåliga bilderna och tänk på feelisen istället. ;-) Förbandet, An21, var jättebra och när trion sedan kom upp på scen var det magiskt! Från första till sista sekund stod hela arenan och dansade. Det var helt enkelt ett himla stort party i 125 minuter. Kommer inte på ord som kan göra konserten rättvisa, men Ååh.
Efter konserten fick vi stå och köa på en taxi i en halv evighet typ, så då vi kom till hotellrummet kände vi varken ben eller fötter. Då tappade vi upp vatten i badkaret och satt där och myste medan vi värmde upp oss. 
Vi började nästa dag på bästa möjliga sätt - hotellfrukost. Resten av dagen spenderades med shopping och fika.  Då klockan började bli mycket var det bara att säga ajdö till staden jag blir mer och mer förtjust i och sätta sig på bussen hem igen. Trots att vistelsen inte varade så länge hade jag två himlahimla fina dagar i huvudstaden. Och sällskapet var ju förstås det bästa av allt! ♥ Helt enkelt amazing bara. 

RSS 2.0