DRINK DRANK DRUNK

Härlig sommarkväll, förfest hos mig, goda (och kanske lite för många) alkoholhaltiga drycker, galna ideér, kamerorna fulla med fina och fula bilder, feelis, dans på jungman, mera dans på tippon, sjukt mycket skratt och världens bästa sällskap. Och där blev lördagens utgång sommarens bästa!

SOLTIMMAR EFTER JOBBET

Hej på er! Morgonskiftet igår förlängdes ända till sexton nollnoll före jag fick sluta, vilket kanske var förskräckligt surt när vädret är så underbart som det är.. Nåja, cash is king har blivit mitt nya motto, eller kanske rättare sagt min tröst, hehe. Åkte iallafall direkt efteråt ner till villan och hoppade i havet samt tog en powernap i solen. Idag stod också morgonskift på schemat och sedan blev det samma visa igen en gång: Villan, sola, powernappa och många dopp i havet. SÅ HIMLA SKÖNT. ♥

@SKÄREN

Underbart. <3

I morse hoppade vi i båten och så åkte vi ut till "skären". Där har vi tillbringat hela dagen och vi har solat, badat, klättrat på klipporna, fiskat, picknickat och njutit till tusen. Så perfekt som det kan bli, helt enkelt. Efter denna härliga lediga dag orkar jag med ett par morgonskift igen då. :-) 

SIXTEEN DAYS DOWN

Är nu hemkommen från dagens kvällsskift och härmed avslutas mina sexton jobbpass på raken. Måste säga att det gått förvånansvärt bra, men nog ska det bli så himla skönt med en ledig dag imorgon! För att ta vara på morgondagen till max ska jag bege mig ut på äventyr och njuta av det härliga sommarvädret prick varenda sekund. Det var väl det jag hade på hjärtat. PUSS.

LITE NOSTALGI & LITE AVUNDSJUKA

Härliga ROCK OFF 2013. ♥
 
För prick ett år sedan hade jag en himla tidig väckning och så bar det iväg på äventyr i form av Åland och Rock off. Idag hade jag en cirka lika tidig väckning, men ett inte så lika trevligt bestyr väntade istället. Jobbet. Ikväll har jag tagit en nostalgitripp och gått igenom alla bilder från ifjol och jag dör nog en aning då jag inte får befinna mig där tillsammans med alla andra i år igen. Jag är så himla avundsjuk!!
 
/Halvgråtande aivilos
 

EN DAG I ÖVERMARK

Cykla, cykla.
♥♥
"Men e je lungt, vi je ju kusiner."
Hej.
 
Efter jobbet i lördags åkte jag iväg till Övermark. Vi hade planerat in en champagnepicknick (som jag nämnde i inlägget före) under tiden vi skulle se då pojkarna spelade fotbollsmatch, men vädergudarna ville annat så då kvarstod bara fotbollsmatchen. Istället tog vi picknicken hos Emma efteråt, då till och med solen kikade fram igen. :-) Senare mot kvällen cyklade vi in till byn där det vankades lavadans. Det blev dock en tidig kväll för mig på grund av söndagsjobb, men bättre än inget! 

OM ATT FÅNGA GULDGLIMTAR

Rensat (och ätit) litervis med jordubbar. Ett av sommarens måsten bara.
Äntligen fått kvalitetstid med prinsen. ♥ Och tagit tusentals webcambilder..
Ätit himmelskt goda räksmörgåsar en av kvällarna på villan. Alltså, ååh.
Varit ut på en härlig båttur. Älskar havet. 
Suttit på Jungmans terrass och tagit varsin kall. 
Haft en egen variant av champagnepicknick. :-) 
 
Ååh, vad livet kan bjuda på underbara stunder. ♥

MARKNADSHELGEN

Som traditionen säger är det hos oss vi ska vara under marknadshelgen, och så blev det såklart också detta år. Tyvärr glömdes kameran mestadels bort (den lämnade till och med hemma då vi åkte ut på fredagen), men här bjuder jag iallafall på några bilder. Enjoy:
Fredag.
Lördag.
 
Summan av kardemumman: Tusentals matcher beerpong, otroligt mycket folk, villt dansande i jungmantältet, allt för lite sömn, kanske en aning för spårat och två himla bra kvällar! Sådär.

HARD WORKING WOMAN PART TWO

Hejsan! Marknadshelgen är förbi och den blev väl kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev alltså inte en ledig helg, menar jag. Medan jag var i jobb i fredags och taggade till helg, ringde de från Jungman och frågade om jag kunde komma i jobb på lördagen. Men att stå och sälja öl i tältet var ju kul det också! Så har man ju testat på det också, lixom. ;-) Trots extrajobb hann jag nog fira både fredag- och lördagkväll iallafall, så marknaden blev nog lyckad ändå, fast själva marknadsströvandet (bortsett från en stund på söndagen) uteblev. Nog pratat om helgen - imorgon ska jag bjuda på lite bilder istället! Nu är en ny vecka igång och jag har redan ytterligare två jobbdagar bakom mig.. Och himla många framför mig. Skulle nämligen ha ledigt torsdag-fredag denna vecka, men likväl hamnar jag i jobb till Jungman då istället igen. Känns som om jag ungefär inte ens vet när jag kommer ha en ledig dag nästa gång, så för att jag skall orka med det här behöver jag fånga de lediga stunderna jag får och ta vara på alla guldglimtar i vardagen. Med det sagt så ska jag fånga en guldglimt i form av sömn (haha), för imorgon är det dags för morgonskift. Sköt om er, PUSS. 
En annan söt guldglimt. ♥ 

HARD WORKING WOMAN

Godkväll! Efter dagens jobb hann jag bara komma hem och så fick jag en förfrågning om jag kunde komma och jobba till Jungman (Kstads nyöppnade restaurang), eftersom de hade så mycket att göra inför marknaden som äger rum i helgen. Funderade sisådär en halv sekund och så ställde jag upp och åkte iväg i jobb pånytt och slutade igen runt tjugoett nollnoll. Dagens saldo blev alltså fem timmar sömn och tolv timmar jobb - gissa vem som är trött? Tills morgondagens mellanskift (hej sovmorgon till nollåtta trettio!) fick jag också förlängd dag på jobbet, så denna veckas jobbtimmar är mer än fullgjorda. Men sen får jag ta en ledig helg, passligt till marknaden. Taggad till tusen!! Nåja, nu ska jag avsluta denna dag så att helgen kommer snabbare. :-) PUSS.

VILLALIV

Från årets första dopp i tisdags!
 
Hej! :-) Som ni säkert listat ut från de föregående inläggen, så har jag tillbringat all min lediga tid på villan. Hela veckan har jag jobbat morgonskift och då jag fått checka ut för dagen så har jag befunnit mig utomhus tills läggdags, typ. Måste ta vara på alla solstrålar man får tag på. :-) På villan har vi solat, badat, busat, åkt gummibåt, fångat fisk, ätit gott, lyssnat på musik och framförallt njutit! Två nätter har jag också övernattat där med sällskap av min prins. This is life. 

WE'RE ON A BOAT


I'M LOVIN' IT

Sex snapshots från dagens underbara timmar efter jobbet. No more words needed.
 

TOMATKARNEVALEN

Förfest hos Sandra.
En cykeltur (med allt för många pauser) in till "Niesby".
Fråga inte..
Häng i tältet.
Rabarberätande, tydligen.
Dans i disko.
 
Där hade vi årets tomatkarneval. Lika bra som en sådan brukar vara, helt enkelt. 

SOMMAR I MITT HJÄRTA

Godkväll! Är nu hemkommen från Närpes och har en rolig tomatkarnevalskväll och en härlig dag bakom mig. Idag har vädret bjudit på sommar och jag har njutit så mycket det bara går. Vi har solat, ätit god mat, umgåtts med vänner och ätit glass i fagerö. Tio poäng! Ååh, om alla dagar vore såhär underbara.. :-) Iallafall, karnevalbilderna får ni imorgon, för nu väntar sängen på mig eftersom det är morgonskift som kallar imorgon igen.  

EN INTE SÅ GLAD TJEJ

Hej! Här sitter jag i min ensamhet en fredagkväll och tycker synd om mig själv, haha. Alla andra barnen får fira tomatkarneval medan jag ska upp i morgonskift i morgon och har väckning nollfem nollnoll. INTE ALLS BITTER.. Men på söndag är jag ledig - så imorgon, då tusan!! Mellan jobbet och tomatkarnevalsfirandet ska jag även hinna fira mormor, så det blir en fullspäckad lördag. Nåja, nu var det väl läggdags då. Godnatt! ♥
 
P.S. Era feelis-snapchats gör ju att detta känns mycket bättre.. ;-) 

LEDIG ONSDAG = OLLISTISDAG

Idag var jag ledig, så vad passade inte bättre än att bege sig till Vasa med denna brud igår efter jobbet? Det var dags för ollistisdag! 
Väl framme i Malins lägenhet chillade vi en stund innan vi började fixa oss. Under tiden hann vi också med ett x-antal selfies medan vi lyssnade på pepp-musik. 
Sedan dök även Ella upp, och vi lyckades övertala henne att följa med ut, hehe.
Temat var tydligen black and white. ;-)
.. Och jeansjacka. Haha, Malin och jag såg identiska ut. 
Efter en liten promenad var vi framme på ollis. Glada tjejer! Här nedan följer en hel drös med bilder från resten av kvällen/natten. 
I något skede dök också Angelic upp! 
Haha.. 
En sjukt lyckad och knasigt spårad utgång. Vi hade så himla roligt! 
Slutligen avslutades ollistisdagen med de traditionella fyllevårrullarna på dongnai. Bäst! 
 
Det här gör vi om!

RSS 2.0