SISTA NOVEMBER, FREDAG OCH LJUS

Gokväll fina!
Var på riktigt fredagshumör idag i skolan. Tog bussen hem och efter någon timme begav jag mig till kyrkan i Lappfjärd för att genrepa inför söndagen. För då är det dags för den årliga och stämningsfulla ljusmässan. Då jag kom hem hade jag extraenergi och då blev det städa, städa, varje fredag! :-D Fixade samtidigt rena, lite mera juliga sängkläder, samt pyntade mitt rum med massa tända ljus och en finfin julstjärna i fönstret. Är riktigt julmysigt i mitt rum nu! Så nu är jag redo för första decemer och lillajul imorgon. :-)
Sen blev det räksmörgåsar och (surprise, surprise) glögg till fredagsmyset med familjen. Tänker avsluta denna fredag med X-factor och sötnos. Det är så himla skönt med helg! Puss.
 

EN NÖJD OCH GLAD JUMPPALEDARE

Drog de två sista jumppatimmarna för iår tidigare ikväll, eftersom att jag har annat program nästa veckas onsdag då det egentligen skulle varit sista. Men än är det inte slut, för ännu väntar lite ljusmässa, julfest och luciafest. :-) I alla fall så hade vi knytkalas med miniknattarna idag och så avslutade vi med att dansa till Gangnam style efter att barnen ropat "Lägg på Gangnam stajl. Lägg på Gangnam staajl. Lägg på Gangnam staaaaajl!!". Haha, sötnosarna då! Med den andra gruppen hade vi också roligt, och timmen bestod av dans och julsånger. Har haft så himla roligt med mina grupper i höst och jag längtar redan nu till vårterminen. :-) 
 
 

OM GÅRDAGEN OCH IDAG

Klarade mig till duschen igår morse, längre än så kom jag inte. Allting svartnade och svindeln var hemsk. Kröp snabbt ner i sängen igen för att ligga där resten av dagen. Det blev alltså ingen skola för mig. Hela dagen var jag svimfärdig, frusen och svag och klarade varken av att gå eller stå. Imorse kände jag mig lite bättre och släpade mig till skolan, där allting förutom mattetimmarna (som var en kamp mellan att inte svimma och att räkna) gick helt bra. På konst fick vi limma ihop och dekorera vårt pepparkakshus som vi gjorde förra veckan. Det var då verkligen lättare sagt än gjort. Nu på kvällskvisten borde jag få besök av pojken som ger mig fjärilar i magen, så får se vad vi hittar på. :-) Något mer hade jag inte på hjärtat just nu, så vi hörs en annan gång.
Såhär fint blev vårt hus som skulle bli ett prinsesslott. Det är väl tanken som räknas i alla fall, haha!
 

MÅNDAGSCITAT


LET THE SKY FALL, WHEN IT CRUMBLES WE WILL STAND TALL, FACE IT ALL TOGETHER AT SKYFALL

Madde och jag begav oss som sagt ut till torget och rådhusparken för att mysa lite på julöppningen. I år hade de verkligen satsat på julbelysningen, och det blev såå fint! :-)
Sen tyckte vi att vi behövde ha lite turistbilder, haha. Madde posar glatt framför både julljusen och julgranen.
Det blev himla kallt att ströva omkring där ute, så vi stack in på Café Amanda och tog varsin kakbit samt glögg (♥♥♥). Mysfaktor hundra!
När vi begav oss ut tillbaka träffade vi Philip och umgicks med honom lite. Han blev lite mobbad för sina små vantar, men hej där, "vart ska vantan me pojkin?" :-D
Som nästsista program bjöds det på eldsshow. Passligt till detta anlände också älsklingen till Kstad.
Madde lyckades som vanligt. Plötsligt låg hon på marken!
Julöppningen avslutades med fina fyrverkerier. Efter det begav vi oss hemåt för att dricka lite mera glögg och sen fortsatte vi kvällen i Övermark med X-factor.
 
Lördagen bestod av pizza på Casa med Björn och hans kompisar och mot kvällen for prinsen och jag på bio. Jag fick äntligen se Skyfall! Idag fortsatte vi med att se en annan Bond-film och sen for jag hem. Har med andra ord haft världens myshelg, helt underbart! Nu tror jag bestämt jag ska ta och avsluta den med att krypa ner i sängen, läsa en bra bok och drömma mig bort. PUSS.

EH EH EH EH EH UUH!

Igår efter en full skoldag satte sig alla gymnasister i bussar och så drog vi iväg till Vasa. Började med mat på Amarillo med världens snyggaste brudar! Efter maten sprang Sandra och jag iväg för att gå i lite affärer. Sen hade skolan ordnat så att hela alla vi elever skulle få gå och se på musikalen Next to normal. Då musikalen var färdig åkte vi hem och jag hoppade av i Övermark för att sova hos älskling. :-)
Stjälde bilden från Jannicas instagram, hihi.
 
 
Idag i skolan skulle vi knåpa ihop en skoreklam på bildkonst. Efter mycket skratt så fick vi väl äntligen till det någolunda. Åkte hem med bussen klockan tre och har bara tagit det lungt fram tills nu. Men nu måste jag tjoppa iväg, för ska få hit bästaste Madde och sen ska vi bege oss ut på stan för att julmysa lite på julöppningen här i vår stad. :-) Pusshej!

HELGEN OCH TRE VARDAGAR

Började fredagskvällen med mat på CrazyCat med familjen. Mums! 
Lite senare var det dags för Breaking dawn part 2. Som sällskap hade jag dessa snyggingar samt Ellinor och Lotta. Och så till filmen.. Oh my, så himla-otroligt-underbar film! Helt magisk var den och mitt hjärta dunkande inte riktigt normalt på flera timmar efteråt, haha. Ett perfekt avslut på Twilight-serien helt enkelt. Se den! P.S. Jag vill också ha en unge lika söt som Renesmee. :-)
Efter filmen blev det lite spontana planer, så Madde och jag hoppade i med Micke och Basse.Vi körde runt överallt och lekte höger-vänster-leken tills vi kom till Närpes.. :-D
Pojkarna hann också skrämma livet ur Madde och mig och sen fick vi för oss att pimpa bilfönstrena lite. Det var den mycketbra-iga fredagen.
 
På lördagsdagen gjorde jag inte ett dugg. Efter klädkris i sisådär sjuttioelvatimmar kunde jag äntligen spendera kvällen i Närpes. Började i Norrnäs och sen for vi vidare till Nämpnäs där jag fick träffa mina busfrön aka Jannica, Madde och en hel del andra. :-) Inte en enda bild från denna dag/kväll. Oops.
 
Spenderade söndagen hos älskling i Övermark. Kom hem mot kvällen och då ville syster baka pepparkakor. Såklart att jag nappade på! Efter att vi bakat klart dukade jag fram en hel del gott på bordet och bjöd familjen på lite pepparkaks- och glöggmys. Så då hade vi inlett både pepparkaksbakningen och glöggsäsongen. Himla gott lixom.
 
I måndags fick jag besök av min favoritpojke och vi lyxade till det med räksmörgåsar och glögg (nej, man kan inte dricka för mycket). Igår fick vi baka pepparkakshus på bildkonst. Sen sov jag bort hela kvällen. Och sen gick jag och lade mig. Hehe. Idag har jag sysslat med vanliga sysslor som skola och dragit mina jumppagrupper. Ungefär så.
 

EN TORSDAG

Hejsan! Mitt goda humör bara fortsättter. Och inte blev det sämre av att jag fick sluta två timmar tidigare än vanligt från skolan, att zumban gav mig extraenergi och att det är fredag imorgon. Underbart! Imorgonkväll ska jag dessutom ha biodejt med bästaste vännerna (bland annat pinglan på bilden) för att se sista delen av Twilight. :-) Något annat hade jag väl inte på hjärtat, så vi hörs en annan gång. Puss!
 
P.S. Oj, nu höll jag ju helt på att glömma. Tidigt imorse både regnade, åskade och blixtade det (!!). Jag menar, kom igen, fast jag inte ville ha snö så tidigt så behöver det väl inte ÅSKA i november för det? Finlands årstider..

OM ETT STYCKE FÖDELSEDAGSFIRANDE

I lördags firade vi som sagt Rosanna och Ida, som har fyllt för en tid sedan. Här är de fina födelsedagsbarnen. :-)
Michelle var också där.
Och Malin.
Puss. ♥
Så blev det en hel massa dans, förstås!
Tyckte de var så söta så var bara tvungen att ha med den här bilden också. :-)
Fråga inte, för jag vet inte.
Fixade en superfin bakgrundsbild åt Madde. Närbild is the shit, hehe.
Sen började vi göra hamburgare.
Hahaha. No comments.
Sen dök det upp mera folk. Kevin hade håriga fötter, men han var glad ändå. :-D
Sebastian hade en enda låt som snurrade i huvudet på honom hela kvällen..
.. och så fick jag en himla bra fotmassage! 
 
Ungefär så såg kvällen ut i bildväg. Blev hemskt oaktiv med kameran mot slutet. Tack för en jätterolig kväll finaste människor! 

I LOVE THOSE MOMENTS WHEN LAALALALALAA

Feelis-dag idag! :-) Aah, jag älskar dagar när man känner sig hög på livet och svävar runt på små fluffiga regnbågsmoln. Heh, jaa, hög på livet som sagt. Skoldagen var helt okej och i vanlig tid åkte jag iväg för att dra mina två jumppagrupper. Hade koreograferat danser i typ tre timmar igår, så skulle ha ungarna som mina testkaniner. Ungarna var jätteduktiga och jag hade verkligen två roliga jumppatimmar med grupperna idag, vilket resulterade i en duracell-olivia resten av kvällen. :-D Hoppas ni också haft en bra dag! Puss.

HALLOWEEN-MASKERAD-PARTY

En bild säger mer än tusen ord. Här har ni trettontusen ord. Jag var i alla fall utklädd till älva, eller till en fjäril, som pojkarna trodde. Haha. Resten får bilderna berätta. :-)

ELSA PÅ ÄVENTYR

Nu var det alltså dags för att visa upp vad vi sysslat med under hösten. Temat på hela showen och danserna var Disney, vilket typ är världens bästa. 
Vi ledare, eller delar av galagruppen från gymnastikfesten i Jeppis, hade en egen dans, där vi alla var kopior av Elsa. Musiken var tagen ur Trassel.
Och så mina egna småflickor var ju sisådär sötaste gullungarna man sett ever i sina onepiecear (♥♥♥). De dansade till Peter Pan.
Showen bestod även av lite teater. Här har vi Petra Pan, Sofia Syrsa och Elsa.
Systeryster och hennes grupp dansade till en sång ur Lejonkungen, och var alltså lejon. 
Äldsta truppgruppen kom in med en flygande matta och hade Aladdin som tema.
Min andra grupp var ninjor och uppträdde med musik ur Mulanfilmen. Här är några av dem.
Kapten Krook och hans pirater. Det var gruppen illusion som var utklädda till dem, och det är även de som är koreografer till alla danser.
 
Tyvärr så hade jag inte så många andra bilder, så en hel del grupper är borta härifrån. Men i alla fall så är det alltid lika kul med dansshower och jag hade himla roligt! :-)

FÖRSTA ANDRA TREDJE FJÄRDE FEMTE... ELFTE

Tänkte nu då ta och berätta lite om den senaste tiden, i alla fall de händelser jag har bilder ifrån. Vi börjar enda från första november. Here we go:
Första november stod det genrep på föreningens dansshow "Elsa på äventyr" på schemat. Sedan var det dags för premiär på fredagen och även två shower på lördagen. 
Direkt efter sista showen på lördagen, stack jag iväg till Jennie för att fixa mig. Det vankades halloween-maskerad-party med bästaste tjejorna och sen även med en hel del andra folk. 
På söndag och måndag var mitt humör nere på botten, som sagt. Men det vände sedan efter några meddelanden och Swedish House Mafia biljetter. WOOPWOOP!! Så i december blir det alltså konsert med några av favorittjejerna. :-)
I onsdags drog jag mina jumppagrupper som vanligt och i torsdags fick jag äntligen lite tid att åka på lite egen träning. Ungefär halvvägs in på zumbapasset slog det mig att jag blir ju så himla himla glad av att träna. Insåg då att det var sista gången som en stressig period får sätta stopp för min träning. Nu blir det ändringar. Det blev en gammal träningsbild, men KARIN JAG SAKNAR DIG!! ♥
Har haft alldeles för lite tid med Björn den senaste tiden, men både förra fredagen och nu senaste fredag fick jag i alla fall umgås med honom. Min fina älskling! 
I förrgår, lördag, så fick jag spendera min kväll med pinglorna igen! Vi skulle fira Rosanna och Ida som har fyllt år för ett tag sedan. Blev en himla bra kväll. 
På söndag var det tidig väckning och så drog jag iväg på jumppaledarinspirationskurs. Hade avslutat lördagskvällen med Gangnamstyle och så fick jag även börja min söndag, haha. :-D Bättre start på söndagar får man väl leta efter. När kursen var över åkte jag hem och firade pappa eftersom det var farsdag. Du är bäst pappa! :-)
 

Lite så har den senaste tiden sett ut. Bilder från helgerna får ni en annan dag. 


YOU CAN'T MAKE A RAINBOW WITHOUT A LITTE RAIN

Hej där! Idag är en bra dag. :-) Min helg har varit super, i och med att jag skrev historiaprovet idag var provveckan över och dessutom har jag fått hem min älskling för åtta veckor framåt. Inte nog med det så inleder vi nu period tre, sista för denna termin, och så har jag överraskat Elli med ett spontanbesök eftersom även hon är hemma på praktik nu. Bäst av allt är att jag känner att stressen nu äntligen försvunnit för en tid. Livet ler helt enkelt. Sådär annars ikväll har jag suttit och knåpat ihop en powerpointpresentation och varit ut på en länk. Nu tänkte jag ta och catcha upp lite vad som pågått i mitt liv medan jag varit lite frånvarande. Men först är det dags för fattiga riddare som jag gjort. Mums!

INTE MYCKET HÄR INTE

Mitt i allt annat så kom också den andra provveckan emot. Så någon superuppdatering denna vecka ska ni inte heller vänta er. Idag har jag i alla fall skrivit ett finskaprov, läst på prov och räknat räknat räknat genetik-/ärftlighetssannolikhets-/korsningsschemauppgifter (jisses vilka långa ord!). Mycket händelserik dag alltså.. Nu på kvällskvisten fick jag prata ett långt samtal och gå i en skön bastu, vilket satte lite guldkant på den här dagen trots allt! :-) Pussen.

TODAY IS NOT MY DAY

Skitdag. Skitdag. S.k.i.t.d.a.g.
Tror jag drar täcket över huvudet och intar vinterdvala tills allt blir bättre. Godnatt på er!

Ps. Har hänt en hel del sedan sist, men jag tar igen det någon annan dag, med lite bättre humör och lugnare tider.

RSS 2.0