RÄKPAJ OCH EN STOR DOS MED LYCKA

Fick spendera min lördagskväll med fröken Malin. :-) Slängde ihop en paj, pratade i timtal och var sådär allt för löjliga, precis som det ska vara. Känslan av att ligga bredvid en av de bästa och skratta tills man har magkramper och andningsbesvär är så. himla. underbar. ♥
 

MULTITASKING / DURACELLKANIN / HURTIGKURRE OR WHATEVER YOU CALL IT

Kära gud, låt det komma fler sånahär dagar. Amen. Eller nää, vänta nu.. Hej på er! :-) Vilken dag det varit - helt fullproppad. Började dagen med att skriva prov nummer fem, vilket också betyder att provveckan är över för denna gång. :-) På eftermiddagen inledde vi en ny period och jag hade skola till fyra. Efter allt detta såg det ut att bli en väldigt slö kväll, men oj så fel jag hade. Efter att ha latat mig en stund vaknade duracellkaninen i mig. Planerade lite för en kommande dansshow, lärde mig en koreografi, slängde ihop en koreografi till en annan dans, planerade morgondagens gymnastik-/danstimmar och fixade undan en inlämningsuppgift till en distanskurs. Och allt detta ungefär samtidigt. Skulle ännu behöva se en film till modersmål, men för duktig kan man ju inte heller vara, så det sparar jag tills imorgon. ;-) 
 

MÅNDAGSLYX

Räksmörgås, musik och 100% chill. Ibland behövs det inte mycket mer.
 

OM ATT PRIORITERA VIKTIGA SAKER OCH SÅ

Tar en frivillig lugn hemmakväll med familjen. Det var då år och dagar sedan. Nu ska jag bannemig bli frisk!
 

LYCKA ÄR ATT FÅ SLUTA KLOCKAN TIO EN FREDAG

& så var äntligen den efterlängtade helgen här!
 

AND THIS IS WHO I AM


CAFÉMYS OCH DAGENS INTE SÅ VIDLYFTIGA PLANER

Idag mår jag lite bättre, febern har i alla fall flyttat ut ur min kropp. Skrev ett psykologiprov och så var skoldagen slut, vilket betyder att jag slutade tjugo över tio. Urskönt! Då vi kom till Kstad gick mamsen och jag till café Amanda för att luncha. :-) För min del blev det skagenröra. Sen jag kommit hem har jag suttit och knåpat med en inlämningsuppgift och ska nu börja på en till. Resten av kvällen kommer antagligen att bestå av provläsning..

HERE WE GO AGAIN

Jaa, hej på er! :-) Min frånvaro beror dels på att det nu just är himla, himla stressigt och dels på att jag prioriterat annat (tyvärr) framför bloggen. I alla fall, här ovanför ser ni lite vad jag hållit på med de senaste dagarna. Vi inledde skolårets första provvecka idag, så har för det mesta bara läst, läst och läst och för att orka varvat det med lite roligare läsning (cosmopolitan och nyaste H&M tidningen). Har efter helgen dragit på mig en ordentlig förkylning igen och är nu in på dag fyra av helvetet, (vilket betyder att jag ser ut och känner mig mer slut än en död flodhäst, typ). Dessutom har fina mamma handlat hem nytt godis för varje dag så att jag ska orka läsa och så har jag druckit litervis med te för att överhuvudtaget överleva!
 
Idag har jag klarat av att skriva ett matteprov, läsa på två prov, samt hållit två stycken jumppagrupper i en grym feberyra. Rätt så duktig är jag ju nog i alla fall. :-) Och nu sitter jag här med min älskade tekopp i ena handen och skolböcker i den andra. Vi hörs!

HÄRLIGASTE LÖRDAGEN PÅ EVIGHETER


Såhär mysig var min lördagkväll. Tända ljus, villan, räksmörgåsar, födelsedagstårta, badtunna och tittade man upp möttes man av en stjärnklar himmel. Att min prins fanns vid min sida var pricken på i:et. Underbart! ♥ 

PAPPAS DAG


Pappsen och jag påväg till Thailand för alldeles för lång tid sen..
 
Igårkväll hände det inte så mycket. Fick hem storasyster på en snabbvisit och resten av kvällen hade jag sällskap av min fina prins. Idag fyller bästa pappa år. Så grattis åt honom! ♥ Sådär annars har dagen varit himla slö, så nu ska jag ta mig i kragen och springa ner till villan så jag får någon motion. Vi hörs!

ALWAYS WHEN YOU CAN - SMILE


Dagen har bestått av en förvånansvärt rolig skoldag - med massa skratt på så gott som alla lektioner, zumba, skolarbeten och storplanering, hehe. ;-) Imorgon är det äntligen fredag och då får vi se vart den här helgen tar mig.
 

SKOGSMULLE I MOSSGRÖN MÖSSA


Hej på er! :-) Idag efter skolan slog jag två flugor i en smäll och gick ut på en uppfriskande promenad i skogen, samtidigt som jag hade med mig kameran och knäppte bilder som vi skall ha till bildkonsten. Det var hur mysigt som helst att traska runt för sig själv och bara andas in höstluften. :-) Vid fem-slaget åkte jag iväg för att busa med barnen på jumppamix och då jag kom hem bytte jag bara fordon och cyklade iväg till villan med mamma. Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen med en bra bok och sedan ringa älsklingen. Härliga onsdag!

LITE TEXT OM DE SENASTE DAGARNA OCH SÅNT

Helgen kom och gick. Likaså måndagen, och nu är det - i fall någon inte vet - tisdag. Fredagen var riktigt lugn och efter att kvällen avslutades i Norrnäs åkte vi till Övermark för att sova. Var duktig och hjälpte pappa i garaget på lördagen (karåt!) och kvällen spenderade jag med boysen, som jag inte sett på en halv evighet. Hade saknat dem! Letade sen upp älsklingen och åkte till honom och sov igen. Söndagen gick ut på slöande och monopolspelande i Norrnäs. Hade även lyckats dra på mig en förkylning och feber under helgen, så måndagen gick jag runt som en zombie invirad i en filt i skolan. Somnade direkt när jag kom hem och sov bort både mestadelen av måndagen och febern. Skönt! Idag var jag pigg, glad och frisk igen, så skolan gick undan snabbt. Hemma har jag suttit och knåpat med en sjukt svår textkompetens, läst på förhör och sådant trevligt som man sysslar med i gymnasiet.. Hoppas ni mår bra! Puss.

Bjuder på en bild från några fredagar tillbaka när Jannica och jag gillade skolans besök. Hehe. ;-)
 

ÄNTLIGEN FREDAG!

Det firar vi med ett fredagsleende och fredagsdetaljer - leopard och guld. Skoldagen gick undan i ett huj (kanske beror på att jag bestämde mej för att åka hem två timmar i förväg) och nu är det äntligen lite ledigt igen. Lyssnar på fredags-feelis-musik och ska fortsätta med en bok vi ska ha utläst i modersmål. Sen ska jag ta och invänta prinsen min och så får vi se vad vi hittar på ikväll. Trevlig helg! :-)

HÅLTIMMAR, JUMPPAMIX & LÄNK

Onsdagar är min favoritdag i skolan. Inte för att vi har bästa timmarna då, utan för att det är dagen jag har två håltimmar, vilket betyder att jag får sluta tidigare. Den enda dagen på hela veckan. På hela perioden. På hela fuckin' terminen. I alla fall, ikväll fick jag bege mig till gymnastiksalen för höstens första jumppamix. Hade dessutom en hel del nya busungar. :-) När jag kom hem blev det en välbehövlig långlänk i friska luften. En helt godkänd onsdag, med andra ord.
 

HELLO AUTUMN

Hej på er! Jisses vilket väder vi har. Det stormar, är grått och trist och regnet öser ner. Hösten har nog kommit för att stanna nu.

Hade en lång skoldag så kom hem först halv fem. När jag var färdig med alla uppgifter som skulle göras idag slog jag mig ner i soffan med en mysliskål, en tekopp och en varm och mysig filt. Börjar även känna mig lite krasslig så får hoppas det går att bota med x-antal tekoppar! Något mer hade jag inte på hjärtat så ni ska ha det så bra tills vi hörs nästa gång. Puss.

TODAY HAS BEEN CANCELLED. GO BACK TO BED.


Hade många planer och mycket att göra idag, men min powernap som skulle vara kort varade istället i flera flera timmar. Och så var denna måndag slut. (Ursäkta men) HELVETE!

KRÄFTSKIVA

Gårkvällen bestod alltså av kräftskiva. God mat och finfinaste sällskapet. Kan inte ha blivit annat än bra. :-)

Sen förvandlades vår kräftskiva plötsligt till fest, och då blev det en hel del dansande och massa skratt.

OM ATT INVIGA EN NY MÅNAD


Började dagen med supersmarriga våfflor och nu vankas det den årliga kräftskivan med världens finaste flickor! :-)
September, please be good.

RSS 2.0