TILLBAKA I VARDAGEN

Hej! :-) Ville bara meddela att jag nu är hemkommen igen, efter en minst sagt tung natt. Flyget hem skulle gå nollfyra nollnoll på natten och sju timmar senare skulle vi vara i Helsingsfors. Nåja, vi spenderade natten på flygfältet, vi fick boarda planet först nollfem trettio eftersom det var försenat, vi var tvungna att ha en oförberedd mellanlandning i Budapest och kom sedan till Helsingfors sisådär fyra timmar senare än beräknat. Det gick inte precis som det skulle. Finlands väder är ju dessutom verkligen det värsta tänkbara i form av grått, regn, blåst och mörker och sen jag kommit hem har jag försökt ta igen allt skolarbete och deadlines jag missat, sprungit fram och tillbaka till tvättstugan samt ordnat upp mitt liv överlag (haha). Alltså, välkommen hem till vardagen bara! Guldglimten är att jag iallafall är tillbaka med mina fina vänner igen - som jag saknat dem! Och så har jag ju återigen en himla härlig resa att se tillbaka på, förstås. Den får ni självklart höra mera om senare. PUSS. 

OM ETT NYTT ÄVENTYR

Jag har klättrat på väggarna här hemma ett bra tag nu redan - nästan enda sedan jag senast landade i Finland. Jag verkar inte bli mätt på äventyr alls. Måste se världen. Måste ha sol och värme. Måste få uppleva. Måste känna att jag lever. Idag är favoritdagen äntligen här igen, dagen när jag har ett helt nytt äventyr framför mig. Den här gången heter äventyret Dubai, och jag finner inte ens ord för hur himla härligt det ska bli! Ååh. 

EN SNABBVISIT TILL ÖSTERBOTTEN

På torsdagen begav jag mig upp till Kstad för ett himla snabbt besök. Kom fram torsdagkväll, tillbringade fredagen hemhemma, och åkte sedan tillbaka till Helsingfors tidigt på lördagen. Orsaken till denna snabbvisit var några skolärenden som behövde bli avcheckade, men jag hann även ha middag och fredagsmys med familjen. :-) Innan jag kramade mamsen och papsen hejdå hann jag också se vinterns första snöflingor dala ner. Det var det.  

ONSDAGSFEST

På förfest. 
I väntan på spåran. 
I spåran. (Vad händer på sista bilden?)
 
Haha alltså, vad ska jag säga? Efter att vi hade skrivit en anatomitent i onsdags, blev alla pepp på att fira och därmed ledde det till lite onsdagsfest. Det blev en himla feelisförfest, en himla spårad spårvagnsresa (haha) och en himla bra utgång (varifrån det inte finns några bilder). SÅ rolig och galen kväll! 

OM VARFÖR DET HAR EKAT TOMT HÄR

Men hej!! :-) Här tittar ni in så flitigt varje dag, medan jag knappt kikat in överhuvudtaget. Alltså, förlåt för det finisar. Nu tänkte jag iallafall ta en himla snabb catch up om vad jag har haft för mig för bravader den senaste tiden. Jag har lekt lekar och byggt människopyramider i skolan. Jag har glöggat typ varje dag. Jag har pluggat latinska termer med Bethina. Jag har dansat på werket. Jag har spontant hamnat på en grabbkväll och utgång till Uggla. Jag har haft en mysig filmkväll med gänget. Jag har haft en slösöndag hemma hos Soffan. Jag har lunchat med bästa Elin och Johanna. Jag har varit duktig studerande med mina klasskompisar och pluggat anatomi. Jag har blivit bjuden på hemlagad pizza av Jens och Bill. Jag har hoppat över för många föreläsningar. Jag har fått alldeles för lite sömn. Jag har hängt med boysen sisådär tjugofyrasju. Jag har skrivit tent. Jag har kollat idol. Jag har haft många myskvällar. Jag har firat avklarad tent och haft onsdagsfest med fysioeliten.. Med andra ord kan man beskriva den senaste tiden med tre ord: skola, vänner och fest. Studieliv deluxe.

SA NÅGON SELFIEFEST?

Alltså haha, det har tydligen tagits en hel del selfies i lördags. De här bilderna är dessutom ungefär de enda bilderna jag har att bjuda på, och inte har jag så mycket att berätta heller, hehe.. Vilken kväll. 

EN HELG I NOVEMBER

En lite sådär slarvig webcambild, varsågod. 
 
Hej där! Dagarna bara seglar ju fram, som sagt, och helgen är återigen här. Igår inledde jag och Soffan den lugnt, för omväxlings skull. Vi kollade på idol och mumsade i oss chips och choklad. Idag har jag hunnit en sväng till IKEA och därefter städat lägenheten och om en stund borde Soffan, Arttur och Jens dyka upp. Ikväll drar vi sedan iväg på 20-års fest. Pepp! Imorgon är det farsdag och då ska jag på middag till gudmor och gudfar. Det blir en härlig mix av allt, med andra ord. :-) PUSS.

OM SOLSKEN, PLUGG, TRÄNING & MIDDAG

Att det är femte november och att vi forfarande har dethär finvädret är guld alltså! Denna torsdag var det självstudier (aka ledig dag, hehe) som gällde. Jag tog en välbehövlig sovmorgon, men sedan traskade jag ändå till skolan för att göra färdigt uppgiften vi jobbade med igår och sedan var vi duktiga studeranden och pluggade anatomi också. På eftermiddagen var det dags för ett roligt träningspass med klasskompisarna och därefter skuttade jag iväg till Jennie på middag, var jag alltså är nu. Bill och Jens står i köket och nu väntar vi bara på att maten ska serveras. Lyx! Resten av kvällen blir det nog bara myskväll.

OM MÅNDAG, TISDAG & ONSDAG

Under helgen drog jag också på mig en ögoninflammation, och på måndagsmorgonen var även resten av kroppen sjuk. Feber, halsont (som orsakade att jag inte hade någon röst) och snuva.. Jag krigade mig igenom en skoldag från nollnio nollnoll till femton trettio eftersom det var obligatorisk närvaro, och resten av dagen tillbringade jag på soffan med te och medicin. Tisdagen mådde jag lite bättre, så jag började dagen med en föreläsning och därefter sprang jag fram och tillbaka till tvättstugan i några timmar. Sedan vet jag faktiskt inte hur jag fördrev tiden, men plötsligt var det dags att nyduschad krypa ner i min nybäddade säng med nytvättade lakan. Åh, bästa känslan! Nu är det redan onsdagkväll och under dagen var jag i skolan på en föreläsning samt gjorde en inlämningsuppgift med Jennie och Bethina tills vi var alldeles tomma i huvudet. På kvällkvisten har jag fixat lyxmiddag för en och sedan har jag planerat den närmaste framtiden lite, hehe. Alltså dagarna går så himla himla fort och det känns som om jag bara hinner stiga upp och så måste jag gå och lägga mig igen, typ.. Tiden, kan du sakta ner lite? 

HALLOWEENLÖRDAG

Döskallarna blev en succé och på lördagen ville alla förvandlas till en sådan. Det slutade med att när vi sedan drog iväg till Vasa Nation på halloweensitz så såg hela gänget likadana ut. Kvällens coolaste döskallegäng. 
Och vilken sitz det blev då! Bästa avecen, rolig toastis, toppen bordsgrannar, mycket sånger, lika mycket snapsar, högljudda skrattanfall, fina dekorationer och himla härlig feelis. Därefter följde ännu en minst lika bra (och himla spårad) efterfest. 

HALLOWEENFREDAG

På fredagseftermiddagen tog jag mig an uppgiften att förvandla Magnus och Arthur inför halloweensitzen de skulle på. Detta blev det coola resultatet och både killarna (som var provkaniner) och jag (som aldrig målat sånthär förut) var nöjda när de var färdiga!
Senare på kvällen samlades resten av gänget hos Laura och efter några timmar där med bland annat lite gott att äta och dricka samt fin allsång, så traskade vi iväg till halloweensitzens efterfest. Arttur, jag och Jens var kanske en aning trögare än alla andra, men efter några vändor fram och tillbaka nådde vi till slut fram, haha.
Efterfesten hölls på Werket, och där joinade vi då de andra festande halloweenvarelserna. Jag kan ju undrar om det någonsin går att ha tråkigt på dethär stället? Vi dansade återigen hela natten lång och vi hade återigen så himla himla roligt! 

HALLOWEEN 2015

Här började det eka tomt så fort det närmade sig helgen. Och det var ju inte vilken helg som helst, utan det var halloweenhelgen som var på intågande. Såhär i efterhand kan jag konstatera att det verkligen firades ordentligt i dagarna två, och det var nog både himla roligt och legendariskt - för att inte nämna tungt, haha. Efter helgens bravader stupade jag sedan i säng redan nitton trettio på söndagen och därmed sa jag tack & förlåt åt halloween för det här året. 

RSS 2.0