JULAFTON, JULDAGEN & JULANNANDAG

Ligger hemma denna lördag, eftersom varken febern eller förkylningen vill ge med sig. :-( Så eftersom jag inte har så mycket bättre för mig tänkte jag visa bilder och berätta lite om julhelgen.
Iår firade vi julafton hemma, precis som vanligt, med familjen och mor- och farföräldrar. Under julgranen fanns det också en hel del paket.
Systertrion skulle ta julfoto framför granen. :-)
När alla kommit började vi med att dricka glögg. 
Sen blev det så småningom mat. Och här har ni min "julmat". Köttbullar, fisk, gravlaxsås, ishavstårta och potatis. Något annat duger inte i julmatsväg för mig, hehe.
Sen fick vi mustasch till julklapp. Haha. Nämen när alla var mätta och belåtna fick lillasyster börja dela ut julklapparna. Fick riktigt fina julklappar och jag är nöjd!
När älskling firat jul färdigt med sin familj kom han över och så blev det mera glöggande och mys. (Hade tydligen hunnit testa min nya locktång här också!) Avslutade en härlig julafton med en film som jag också fick till julklapp.
 
På juldagen åt vi mera julmat och på kvällen begav jag mig till fina Malin för att ha glöggmys med pinglorna, precis som i fjol. Blev en riktigt finfin kväll. 
 
Den 26 decemeber aka julannandag aka mammas och storasysters födelsedag tog jag inte en endaste bild. Var sjuk och orkade just och just upp ur sängen när mormor och morfar samt min ena moster kom över på middag och tårta. Senare på kvällen kom min andra moster och överraskade oss, så då blev det lite mera firande av födelsedagsbarnen. Det var min jul det.
 
P.S. Nu har även jag joinat instagramgänget och ni hittar mig på aivilos

SÅ VAR DET SISTA PINGLANS TUR ATT FYLLA 17

Grattis grattis Erica så himla mycket på din födelsedag! ♥

JA, JAG LEVER

Hej där! :-) Först var det en hel massa julstök och därefter har jag varit en sängliggande sjukling i sisådär tre dagar. De som känner mig kanske förstår att jag just nu klättrar på väggar. Allt detta är också orsaken till den förskräckligt dåliga uppdateringen. Men jag lovar att det snart kommer en liten sammanfattning på de senaste veckorna.. Idag var det meningen att det skulle bli en mellandagsrea-shopping-dag och imorgon christmaszumba som jag sett fram emot, fast de sakerna får jag tyvärr stå över nu. Istället har dagen bestått av filmer, plankstek, bastu, bubbelbad, glass med varma jordgubbar, min prins och finrexin. Duger också himla himla fint för mig! ;-) Sköt om er nu, så hörs vi sen. Puss!


GOD JUL ALLA FINISAR!


FJÄRDE ADVENT

Imorse tände vi det fjärde och sista ljuset, vilket betyder att det imorgon är julafton. Då jag vaknade hade jag noll julfeelis, men efter att julgranen blev pyntad, de sista julklapparna inpaketerade, morgondagens klänning insydd och några glöggmuggar blev tömda kände jag att den sakta smög sig på. Nu ska jag börja ta natten med min fina prins och hoppas att jag vaknar upp med himla mycket julfeelis imorgon. :-) Godnatt finisar!

LÅGSTADIEJULFEST OCH KONSERTPEPP

Fick för mig att sitta och leka med kameran på julfesten idaa.
 
Hej på er! :-) Ikväll var det dags för lågstadiejulfest så det inledde jag mitt jullov med. Det bjöds på sång, musik, teater och ringlekar såklart. Sjukt hur barn kan vara så himla söta, haha. I år var det även sista lågstadiejulfesten jag får fara på eftersom "ongin" plötsligt blivit stor!? När jag kom hem satte jag på peppmusik, började dansa och prova kläder, samt packade. För det är ju så att imorgon tar vi och glömmer allt som heter jul och frid för en stund och sticker iväg och shakear some ass med SHM, jag och några av mina partypinglor! TAGGATAGGATAGGA.

SÅ VAR ALL STRESS OCH SLIT ÖVER

Och härmed tog jag jullov! Älskade, efterlängtade jullov. ( ♥♥♥ )

TREDJE ADVENT

Och så har vi tänt tredje ljuset.
Hinner inte med.
Jag återkommer en annan dag.

EN TILL FÖDELSEDAG

Så var det dags för en annan tös att fylla, och även en annan Madeleine. Grattis på födelsedagen min vackra vän! ♥ 
 

LGF JULFEST OCH WEBCAMBILDER

Skulle knäppa några webcambilder men på varje tusans bild dök det upp en konstig person jag aldrig sett för, fattar inte.. ;-) Anyway. På dagens schema stod jumppaföreningens julfest. Som vanligt bjöds det på fina program (mina grupper var lika duktiga som vanligt!), busiga ungar, lussegubbe och saft, julklappar, ringlekar och så kom förstås jultomten på besök. Riktigt trevligt med lite break i vardagen. :-) 

MADELEINE 17 ÅR

Hittade ett himla gammalt collage som får stå för dagens bild. :-)

Så var det "lillons" tur att fylla 17 år. Bara genom att kolla igenom massa bilder från förr fick mig att skratta och längta tillbaka i tiden. Har så tusans många roliga, galna och fina minnen med henne. Grattisgrattis på din födelsedag! Puss och kram. ♥

BAL PÅ SLOTTET

Det vankades den årliga balen i skolan i onsdags. Såhär såg jag ut. 
Mina fina hjärtan!
Bordsgrannarna. :-)
Programbladet och menyn som bestod av förrätt, huvudrätt och efterrätt.
Jannica lekte med dekorationerna. En älg, tror jag bestämt.
Så bjöds det på fina program, som bestod av tal, allsång, musikuppträdanden och lekar.
När allting var uppätit och alla var mätta och belåtna satte vi oss så småningom i bussarna som skulle ta oss till balefterfesten.
Dessa tre bilder är typ de enda bilderna från efterfesten. I alla fall så bestod den av himla mycket dansande, skratt, bus och så lite dansande till. Superlyckad och himla rolig kväll, verkligen! 
 

ANDRA ADVENT

Två ljus tända, två ljus kvar. I vilken himla fart tiden rusar fram. Känns som om jag har femtioelva saker jag ska göra ännu före julen får komma och samtidigt som om julen redan står alldeles utanför dörren. Den här tiden alltså.. Idag har jag mest bara tagit det lungt och pussat sönder min prins. :-) Har också kommit fram till att jag endast har sju skoldagar kvar, eftersom att jag tar jullov lite i förtid iår. Det känns ju sådär helt överkomligt och underbart så jag nästan dör lite! Kan inte fatta att jag snart har klarat av hälften av skolåret som jag trodde skulle bli mission impossible. Och med den här farten som tiden har är det snart sommarlov och hela skolåret är avklaratDet här kommer att gå finfint ju. Nu var det slut på föreläsningen om tid. Tack och hej!
 

LEDIGHET FRÅN ONSDAGEFTERMIDDAG TILL MÅNDAGMORGON

Brev till tomten.
Världens godaste sallad.
Somersby och filmmys.
 
Hej finaste! Här ekar det tomt. Orsaken är att det i kalendern stod   l å n g l e d i g t. Aah, vad det klingar fint. Hehe. Har i alla fall tagit vara på de här extra lediga dagarna och mest bara tagit det lungt och därför har allt annat lämnat åt sidan för en stund. :-) Min ledighet har bestått av bal och efterfest, vänner, självständighetsdag, julklappslisteskrivning, chill, shopping, mys, filmer och pojkvän. En så himla välbehövlig ledighet. Bilderna ovan är typ de enda jag tagit, så inte heller på den fronten har jag lagt energi. Tror det här får räcka om detta nu så kanske vi hörs senare. Puss.

MÅNDAGEN DEN TREDJE DECEMBER

Hejsan allihop! :-) Denna måndag har för en gång skull varit helt okej. Var inte sådär förbaskat himmelens dödstrött imorse när mamma kom och väckte mig (händer typ.. aldrig.) och skoldagen gick undan i ett huj med dissekering av grishjärta på biologi (mums lixom) och tårta på lunchrasten (mums påriktigt). Sen så har ju lilla Aivilo också börjat bilskolan idag! Förövrigt har det snöat stora stora snöflingor hela dagen och temperaturen ligger långt långt under minusstrecket. Och det där med snön är jag väl helt okej med nu, eftersom det endå snart är jul.. :-)

SJUTTON ÅR

HAHAH, hata mig inte nu Josse, för jag tycker faktiskt att du är ursöt! :-D
 
Idag är det den tredje december och det innebär att min knasiga vän Josefine fyller 17 år. Grattis grattis grattis! Och hoppas du haft en himla bra dag. ♥
 

FÖRSTA ADVENT

Gårkvällen och natten satte sina spår och då jag vaknade idag stod det 14:06 på telefonen. Ojdå. Annars sådär söndagen till ära är det ju första advent. Helt otroligt att det inte är länge kvar till julafton nu!
Mot kvällen var det dags att åka till kyrkan för ljusmässa och den vackra ljusprocessionen. Det är så himla himla himla fint när den ena lampan efter den andra släcks i kyrkan och kvar är till sist bara de tända ljusen och mysfaktor så-hög-att-det-inte-finns-ett-tal (typ). Stämningen när alla gymnaster sen går runt i kyrkan med ljusen är obeskrivlig. Nu är jul-feelisen här på riktigt! 

FÖRSTA DECEMBER OCH LILLA JUL

Så var det första december och den himla härliga mysmånaden är här! Igår spenderade jag dagen med min Björn, med undantag från då jag var på ett jumppamöte på förmiddagen. Mot kvällen firade familjen lillajul med julmat och chokladmousse till efterrätt. Och inte att förglömma, så öppnade jag ju första luckan i min dumlekalender som lillajultomten hämtade. :-)
Drog vidare till Ellinor där vi tjejor samlades och glöggade i en par timmar. Då vi var klara och äntligen hittade nästa destination for vi vidare till Tjöck-lokalin där det var fest.
Det blev en riktigt lyckad kväll! Bland annat beer-pong, dans, beibisnapp, skratt, ben, rök, wc-prat, lekar, lifeguards och fönster beskriver slutet av kvällen och natten ganska så på pricken. 

RSS 2.0