NÄR BARNASINNET TAR ÖVER

Vad vi åstadkommit på jobbet denna fredag? This:
Vi hade sandslottstävling med barnen. Tog inte så lång stund förrän Julia och jag också satt i sanden med varsin spade. Och jisses så kul det var! :-D Efter jobbet blev det kaffe och bulla hemma hos oss med Julia, Jessica och Tilla och därefter silverpilskranstillverkning (huhhu, vilket ord) för fulla muggar. Resten av eftermiddagen spenderade jag också med Julia. Tills ikväll har jag inte något planerat, men det blir nog inget märkvärdigt eftersom jag jobbar imorgonbitti igen..
 
 

NEW ONES

Det var dags för lite shopping igen igår efter jobbet. Destinationen var Björneborg och sällskapet mami och lillasyster. :-) Supertrevlig dag och jag är helnöjd med mina inköp!

KARINS FÖDELSEDAG

Grattis du underbara vän! Hoppas du haft en riktigt finfin födelsedag. Puss ♥

LYCKA PÅ HÖG NIVÅ

Idag var en sådan dag när jag ä.n.t.l.i.g.e.n. fick/kunde börja träna ordentligt igen efter det lilla missödet på skolavslutningen. Som jag har väntat! Så efter jobbet och någon timme i solen drog jag på mig träningsbyxorna, snörade på springskorna och lade bra musik i öronen. Efter en härlig testrunda på sisådär 5 kilometer kom jag hem, glad över att foten höll. Lyckligflicka_95!! :-)

PUSS PÅ DIG ♥

Idag firar min pärla och jag 1-års dag :-D Grattis åt oss!

MIDSOMMARDAGEN OCH DAGEN EFTER

Lördag. Så var det bara att köra igen! ;-) Blev upplockad av de här två snyggingarna och Simon och så åkte vi till Skrattnäs till villan där fredagskvällen hade slutat.
På villan hittade vi en Philip, som dessutom fyllde år. Grattis till dig! :-)
Vi chillade, spelade jag har aldrig, träffade folk och hade det bra.
Den - hur ska man säga det - smickrande partyminen från fredagen var fortfarande i bruk. Jag tror vi föreställer kaniner.. Haha!
Karhu. Jag var ju bara tvungen. Och jaa, öl är äckligt.
Efter några timmar på villan tog vårat danshumör över, så vi fixade skjuss och plötsligt var vi påväg till Fagerö. Bilderna föreställer mig, Ella och Rosanna och jaa, igen, de här två bilderna var de minst suddiga.
I Fagerö fick jag träffa mina saknade fina vänner.
Och av bilden att döma, tror jag inte vårt kramkalas slutade så bra.. :-D
Ute på parkeringen hittade jag min älskling, Julia.
Hela kvällen gick i princip ut på dans och himla roligt hade jag! Plötsligt stod även Philip och Macke framför mig, vilka jag inte heller sett på en tid.
Klockan två var det dags att gå iväg till bussarna och när vi sedan skulle vandra hem från bussen, i ett himla fint sommarnattsväder, fick vi oss verkligen ett gott skratt. Inga fler detaljer från det, hehe. Så hade jag återigen haft en jättejättejättebra kväll och min midsommar blev nog av den bästa sorten!
 
På söndagen vaknade vi rätt så tidigt och jag stannade i Närpes resten av dagen. Blev en riktigt mysdag. Det är allt jag har att säga om det.

MIDSOMMARAFTON

Fredag aka midsommarafton. Började min dag med att hoppa på moppen, plocka upp Jennie och åka iväg till villan för att plocka blommor och tillverka midsommarkransar. När det var klart, åkte vi hem för att fixa oss och sedan kom Henkke och skjussade oss till Ella.
Vi började med att duka fram allt vad som kunde behövas och Jennie och jag slängde ihop en sommartårta samt tillredde maten vi skulle äta.
Här ser ni resultatet på midsommarkransen, dock började den vissna alldeles för snabbt.
Medan vi väntade på att hela gänget skulle komma njöt vi av vädret, drack och tog foton.
Då alla anlänt började vi grilla och avnjöt god mat och dricka i bästaste sällskapet :-)
Och så var vi ju tvugna att skåla!
Dessa underbara tjejer fick jag fira min midsommarafton med, och det kunde inte blivit bättre! Pusspusspuss på er. ♥
Karin, Rosanna, jag och Jennie hade råkat dra på likadanna klänningar, men med olika mönster. Rätt så lustigt, haha.
Några timmar framöver var det bus, skratt och super feelis som gällde.
Sen serverades tårta. Mums!
Fyra av oss beslöt oss för att hoppa i badtunnan, vilket var det bästa beslutet på länge. Badet bestod av sång, dans, skratt, snacks, en ny partymin och vi sprang till och med runt huset och på vägen iklädd bara bikini och fjollade på. Jag menar, man lever bara en gång! :-D Badtunnan var helt klart kvällens höjdpunkt.
När vi började se ut som russin förflyttade vi oss in för att fortsätta där med bland annat mycket fin singstar. Här tar bilderna slut, haha. Som avslut på kvällen hoppade Jennie och jag in i en bil och for och hälsade på till en villa som pojkarna hade hyrt. Efter någon timme där bar det iväg hem. Alltså, jisses vilken underbar dag. Härligt väder och finfinaste sällskapet kan ju inte bli annat än perfekt!

TJUVSTART PÅ MIDSOMMARFIRANDET

Nu är det slut på midsommarhelgen och dags att summera den. Vi börjar med torsdagen. Som sakt, så blev det att tjuvstarta firandet redan då. Kvällen bestod av en hel del galna saker och efter ett besök till bland annat Side-by och några alkoholhaltigadrycker senare kom vi på att vi skulle till Vasa. Där spenderades resten av kvällen och först efter att pojkarna ätit nattmat på abc blev det hemfärd. Dessa tre bilder är de enda jag har att bjuda på, men bästa starten på midsommaren var det nog - lätt.

GLAD MIDSOMMAR FINISAR!


DE SENASTE DAGARNA HAR JAG..


Jobbat. / Varit med syster och Malin på en spontan Vasatrip som innehöll en misslyckad lägenhetsvisning, värdelös shopping och världens största kebabrulle - och resulterade i en stulen wcpappersrulle. Bra trip trots allt, Haha. / Varit utpå med boysen. / Skrattat fram magmusklerna med Julia. / Haft favoritbesök tisdagkväll och -natt. / Solat. / Dejtat Jennie.

Nu får jag äntligen ta helg, en dag i förväg till och med! I helgen vankas det midsommarfirande och jag tror bestämt det blir att tjuvstarta lite redan ikväll. ;-) Over and out.

OM ATT SLÅ REKORD I SLÖ-SÖNDAG

Idag har jag luggit i sängen och agerat en strandsatt säl preciiis hela dagen. Har känt mig slutare än slutast och enda gången jag rört mig ur sängen är när jag skulle åka och äta. Nu på kvällskvisten kom Jennie över för att få lite liv i mig, vilket kanske lyckades sådär. Bredde ut en filt ute på gräsmattan och låg där och pratade. Efter en stund kröp jag igen ner i sängen och min slöhet började smitta av sig på Jennie, hehe. :-D Det är väl lika bra att snart gå och sova igen, så att en ny vecka med nya roliga saker kan börja!


<3


ROADTRIP IT WAS


Ungefär enda bilden som togs igår. Hade så roligt att jag glömde bort att jag hade en kamera.

Henkke, Totte & Elli. Ösregn. Villovägar. Sommersby. Musikproblem. Seinäjoki. Provinssi. Allsång. Närpes. Slö humor. Och framförallt skrattkramper. Någon mera textliknande text orkar jag tyvärr inte formulera ihop. Men kvällen var finfin och idag.. är det inte lika finfint. Haha.

LÖRDAGSPLANER

Hej på er! :-) Att strunta i sömnen inatt var kanske inte det smartaste jag har gjort, men trots det såå värt det. Klarade av jobbdagen och nu får också jag ta helg. Kvällens planer är rätt så många - beslutsångest på hög nivå, med andra ord. Men nu först blir det en och annan powernap och sedan iväg till villan på middag. Ha en fin lördag, pussen. 

 

UNDERBAR SOMMARKVÄLL


Fredagen. Mitt humör i början på kvällen var verkligen i botten. Inget blev som jag ville. Men har man världens bästa syster som kommer på lösningar på alla problem, så kan det ju inte bli annat än en superduperkväll i alla fall! :-) Efter lite (okej, mycket) dampande, hade jag dessa goda saker framför mig och så var kvällen igång.
 

Började med picknick med Tilla och Elli vid min sida. Hur mysigt som helst!


Jordgubbarna var jättestora, så vi åt dem a la Lady&Lufsen style. ;-)


Satt och njöt i solen en bra stund, tills Henkke kom och joinade oss.


Då skjussade vi först Tilla och sedan åkte vi ut på äventyr resten av kvällen/natten.


Eftersom jag skulle jobba lördagmorgon, var det meningen att jag skulle hitta hem i tid. Men så blev det ju förstås inte riktigt. Stadsfjärden var dimmig, ögonen trötta och klockan allt för mycket förrän jag äntligen hittade hem. Fick då ett sött nattbesök och efter några tusen pussar somnade jag med en himlahimlahimla bra kväll bakom mig! ♥ Finns det något bättre än sena sommarkvällar?

TRADITIONELLT KVÄLLSINLÄGG


Börjar känna igen mitt bloggsystem nu under sommaren. Och det får ni nog också kanske vänja er vid. Ett sent kvälls-/nattinlägg, menar jag alltså. Men det blir så, när man jobbar på dagarna och sedan vill man ta vara på varenda sekund av sommarlovet som bara seglar förbi. Idag anlände i alla fall Hedda till oss igen. Så det blev en kvällspromenad med henne och syster, samtidigt som jag tränade min sjuka fot så att jag snart skall kunna börja träna igen (håller på och bli tokig, lixom). Sen dök Mikael plötsligt upp, så hoppade jag i med honom ett varv. Något mer har denna dag inte erbjudit. Hörs imorgon!

BOKNÖRDEN OLIVIA, HEJ


Mamma hade beställt hem ett par böcker åt mig, så dem fick jag för några dagar sedan. Så nu har jag något att göra medan jag solar (bara det riktiga sommarvädret skulle hitta hit någongång) eller före jag somnar. Tack mami! :-)

MÖTE, GLASS, MYGGOR & CRUISING


Ikväll stack jag först iväg på LGF-ledarmöte till Crazy Cat. Efter några timmar där åkte jag hem och fick besök av Ellinor. Vi vandrade iväg till camping för att köpa glass och blev uppätna av sisådär tusen myggor. Sen kom Henkke och räddade oss, så hoppade vi i med honom och hämtade Kevin. Resten av kvällen spenderades med att köra runt, runt, runt. Nu blir det natten för att orka igen imorgon. Natinati ♥


EN HELT VANLIG (MYSIG) ONSDAG

Igår efter jobbet åkte jag ut och körde med Henkke. Fick prata ut om allt mellan himmel och jord, vilket verkligen behövdes!


Idag
var det jobbet först i vanlig ordning. Där tyckte barnen att jag skulle byta stil eftersom jag "såg såå cool ut i hiphop-lippis". Men njaa, tror jag låter bli, hehe. ;-) Kom bara hem en sväng och sen åkte jag och klippte en gräsmatta och var och hälsade på mormor och morfar. Fick sen en riktigt finfin avslutning på dagen när jag äntligen fick besök av en sötnos :-) Något mera hade jag inte på hjärtat just nu, så vi hörs sen igen.

GYMNASTIKFESTEN I JAKOBSTAD




Fredag - Söndag. Haft världens tröttaste och slöaste humor både i bussen upp till Jakobstad och hem tillbaka. Tränat/kollat på massprogrammen. Gått i parad genom staden tillsammans med alla andra föreningar samtidigt som vi sjungit och ropat ramsor. Sett på fina dansprogram i skolparken. Varit på två galor, varav vi uppträdde på den ena. Bott i ett kaos av grejor. Suttit på gågatan och spanat in snygga pojkar, haha. Slängt iväg kryckorna, skaffat fram en cykel och cyklat igenom hela halva Jakobstad. Haft picknick med korvgörans mat. Busat med alla små ungar. Uppträtt i ösregn. Skrattat. Jaa, ungefär sådär har min helg sett ut. Riktigt super var den :-)

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST

Nu har jag kommit hem igen från en riktigt rolig helg i Jakobstad. Trött som tusan är jag, så efter två nätter på skolgolv kan jag inte ens beskriva känslan av att få lägga sig ner i sin egna sköna säng inatt :-) Berättar mera om helgen imorgon och så får ni också några bilder då. Snart kommer nog John Blund och hälsar på och imorgon blir det jobb igen. Puss.


JOBB, TRÄNINGAR OCH JAKOBSTAD

Jobbet idag var lika roligt som alltid. :-) Nu på kvällen har jag haft de sista dansträningarna inför gymnastikfesten. Eller jaa, jag satt väl mest och kollade på och vilade foten. Imorgon bär det iväg igen, (bra när man har lite att göra, hehe). Denna gång är det Jakobstad och gymnastikfesten på tur. Kommer att vara där fredag-söndag, vilket betyder att vi först hörs tidigast på söndagkväll, beroende på när vi kommer hem. Får bara hålla tummarna nu att foten håller och att jag kan vara med och dansa och uppträda. För jag SKA vara med, hur sjukt det än tar. Punkt. Så var det väl dags för packningen då igen, såhär passligt tills natten. Ha det bra tills vi hörs, hejdå! :-)


BON BON BON BON YO QUIERO ESTAR CONTIGO


Här är bilden jag skulle stjäla av Ella som jag pratade om. Alltså, kan inte riktigt förstå att man kan ha feelis ännu två dagar efteråt, haha :-) Vill igen, igen, igen!!


"IMÅRON TAR NI MIE UÖLE Å VIINE ÅT ÅS TÅ"

Hade ju som sagt en omänskligt tidig väckning idag, för att hinna ta bussen hem från Helsingfors till Kstad. Kom hem i tid, bytte om och drog iväg på sommarens första jobbdag. Och jisses vad roligt vi har haft idag. Kan bara konstatera ännu en gång att jag nog måste ha världens bästa sommarjobb, lätt! Har skrattat så jag har sjukt i magen åt allt roligt som har sagts och gjorts och så har jag turen att få ha de bästa jobbarkompisarna som finns :-) Nu blir det att ta natten för mig så att jag kan sova in lite förlorade sömntimmar. Godnatt och sov sött!


(Så kan ni ju börja med att ignorera att detta är en festbild, hehe) Men i alla fall, med denna tjej vid sin sida är det omöjligt att ha tråkigt på jobbet, puss. ♥

ARMANDO / MR. WORLDWIDE / MR. 305 / PITBULL, WE LOVE YOU!


Gårkvällen var mer än awesome. Bättre start på sommarlovet kunde man då inte ha haft! Redan i bussen påväg till Helsingfors var det åtta taggade flickor som satt och sjöng till Pitbulls låtar, skrev på armar/ryggar/händer/ och hade feelisen på topp.

Ella hade med en hel del saker, bland annat lysande band. Några av dem knöt hon fast på mina kryckor, haha.



Då vi kom fram till huvudstaden gick vi och förde våra väskor till hotellet vi skulle sova på och sedan gick vi ut på stan en sväng.


Efter någon timme gick vi upp till hotellrummet för att fixa oss för konserten. Sen skaffade vi en taxi och åkte iväg.


På konsertområdet satt/stod vi och köade i vad som verkade vara en evighet, chillade, njöt i solen, lyssnade på musik och byggde upp feelisen ännu mer.


Vi skrev också varsin bokstav från Pitbull på våra händer. Här är min och Malins hand. Har inte bilden där vi allihop står bredvid varandra, men kanske kan knycka den av Ella sedan :-D


Sen öppnades äntligen portarna och vi fick superplatser!


Sen väntade vi ungefär en till evighet, medan några förband och DJ:s spelade. Klockan nio var det äntligen dags!



Och vad kan man säga? Allt väntande och smärta i foten var såå värt det! Det var party från början till slut. Feelisen och humöret var på topp. Vilken otrolig energi och charm den mannen har. Jag finner inga ord som ger det rättvisa. It was simply F to the antastic!


Såhär glada var Malin och jag; Som barn på julafton, typ, haha :-)


När allting var slut, vandrade vi nöjda - och smått nyförälskade (haha) - "hemåt" med ett stor leende på läpparna.


Ellinor, Malin, jag och Lotta hoppade in i en taxi för att åka till hotellet för att fortsätta sjunga och dansa tills vi somnade. Så. himla. feelis. alltså!


NOTHING IS IMPOSSIBLE, EVEN THE WORD ITSELF SAYS I'M POSSIBLE

Alltså, idag har jag varit så förskräckligt, ruskigt rastlös att jag nästan börjat klättra på väggarna. Vad gör man då man inte kan gör något? Haha. Dumma fot. Nåjaa, nog om det. Imorgon blir en bra dag! Har tidig väckning och så sticker jag iväg till Helsingfors igen, för omväxlings skull ;-) Med mig har jag några av mina favorittjejer och vi ska bland annat gå på Pitbullkonserten. TAGGAD! Det blir en kort visit, för på onsdag morgon är jag tvungen att ta en t-i-d-i-g buss upp tillbaka till Kstad, för då kallar jobbet. Som pricken på i:et skall jag ju klara av detta hoppandes på kryckor. Men, allt är möjligt - bara man vill!


FÖRFEST OCH FAGERÖ








Bilderna beskriver bäst gårkvällen. Efter att jag stupat omkull och förstört min fot (sista bilden), tog bilderna slut, hehe. Trots det lilla missödet hade jag nog en av de bästa fagerökvällarna igår! Hade så himla roligt med alla finisar. :-)

IBLAND ÄR JAG JU RÄTT SÅ DUKTIG I ALLA FALL

Idag har jag skuttat runt precis hela dagen. Ja, och då menar jag verkligen skuttat runt. Orsaken till det är för att gårkvällen var awesome, till och med för awesome. Detta är resultatet:


Snacka om att bokstavligen dansa fötterna av sig, som jag sa att jag skulle göra. Då menade jag ju verkligen inte det bokstavligt. Imorgon blir det röntgen och sedan är mitt största problem att försöka lista ut hur jag skall klara av en konsert, en resa, jobb, träningar och en helg gymnastikfest denna vecka i det här skicket. Var det någon som sa bra timing?

Förövrigt kom jag hem runt klockan två idag, bytte om och stack iväg på dansträningar. Men eftersom min fot inte ville som jag, fick jag bara se på. Sedan var det dags för simskole-/folkhälsanmöte och sedan ett läkarbesök, som resulterade i att jag inte längre behövde hoppa runt på ett ben. Det är ungefär det min söndag har gått ut på.

SKOLAVSLUTNINGSBILDER


Här får ni lite bilder från dagens skolavslutning. Lägger inte upp några bilder från uppträdandena, med tanke på att de som är med på bilderna kanske inte vill att jag lägger upp dem här. Anyway, tack för ett fint läsår alla som gjort det så här bra!


Efter att jag kommit hem for jag iväg på studentkaffe till finaste Heidi som blev student idag. Grattis så otroligt mycket ännu en gång bruden ♥

Nu ska jag ta och börja byta om för nästa firande; födelsedagsfirande. Vi ska ta och fira Michelle som fyllde år i början på veckan och så blir det förfest. Sen sticker vi iväg till fagerö för att dansa fötterna av oss, woopwoop. Trots det bokstavligen äckliga vädret, ska vi göra den här kvällen till en himla bra kväll! Hoppas ni också får en fin kväll, puss.


ÄLSKADE SOMMARLOV ♥


Lycka och frihet var orden.


RSS 2.0