ÅTERIGEN: HEMMA BRA, MEN BORTA BÄST

Men hej på er. :-) Är nu (närmare bestämt i måndags på kvällen) hemkommen från en alldeles underbart härlig och rolig resa! Ayia Napa levererade verkligen till 100% och sällskapet var ju det bästa. Sedan jag kommit hem har jag tagit igen massor med sömn - jisses vilken sömnbrist jag har, packat upp kappsäcken och bykt, skött en hel del ärenden som blivit ogjorda medan jag varit borta och surprise surprise så har jag fortsatt solandet, hehe. Är fortfarande ledig några dagar till och det känns himla passligt (och behövligt) med en liten semester efter semestern. ;-) Det var väl det jag hade att säga för stunden, så vi får höras senare. PUSS. 

ABI-14 ÅKER PÅ SEMESTER

Packandet gjordes förstås i sista minuten igår, men nu är allting klart och vi är redo! Framför oss har vi en bussresa ner till Huvudstaden och sedan hoppar vi på flyget till Ayia Napa. Vi hörs om en vecka, för nu åker vi. WIHOOO!

LOTTA HJÄRTA DANIEL

Min kära kusin gifte sig och detta skulle såklart firas med en stor fest! Himmelskt god mat, den obligatoriska photoshooten med kusinerna, bröllopsvals, musik och otaligt många danser i form av både pardans, "fuldans" och annan dans. Det beskriver nog bröllopsfesten rätt så på pricken. Tack Lotta och Daniel för en lyckad kväll! 

SKÄRTORSDAGSKVÄLLEN OCH LÅNGFREDAGEN

Påskhelgen börjar lida mot sitt slut (nästan iallafall) och eftersom jag inte alls haft tid att sitta vid datorn har bloggen också lämnat åt sidan. Men glad påsk i efterskott, eller något sådant! I tordags fick älskling komma hem på påskloma så efter att jag plockat upp honom från milibussen åkte vi så småningom till Övermark. Där spenderades kvällen lungt med bubbelbad och en film. Fredagens bestyr bestod av innebandy i flera flera timmar. Emma och jag var publik medan bland annat våra pojkvänner och Elin spelade. På kvällskvisten hade jag, Emma x2, Elin samt Ester vinkväll framför let's dance. Sedan kom Björn och Kit efter oss och medan de andra fortsatte vidare åkte älskling och jag hem för att orka med morgondagen. Då var det nämligen dags för bröllop! :-) Här nedanför bjuder jag på lite bilder från fredagen:

ETT KVÄLLSINLÄGG

Hej på er! Dagarna rusar iväg så himla snabbt nuförtiden. Både igår och idag har jag haft fullt schema från morgon till kväll och tills imorgon finns också en lång to do lista som ska checkas av. Känns som om jag har så mycket att tänka på och göra så jag stressar över minsta lilla nu. Att vara såhär jädrans stressad då man är ledig är det antagligen bara aivilo som kan. Nåväl.. Igår hade jag väckning tidigt och så åkte jag till villan och fortsatte jobba på där. Sedan åkte jag för att besikta bilen (hej vuxenpoäng!) och därefter tillredde jag mat. När middagen var över blev det återigen lite pysslande i mitt rum och sedan hade jag bokat in dejt med min Jannica. Idag har jag tillbringat hela dagen i Vasa på halkbanan och därmed har jag nu klarat av alla skeden av körkortet. Fint så! Från halkbanan blev det sedan raka vägen till Lappfjärd där jag drog mina grupper (vårfesten närmar sig med stormsteg!!) och sedan kom jag äntligen hem. Ett efterlängtat paket låg då på min säng vilket lindrade ett stressmoment iallafall. Nu är jag så utmattad efter denna dag så jag tror jag stupar i säng på direkten. PUSS.

EN SAMMANFATTNING AV FYRA DAGAR

Fredag. Började min fredag med att åka till bilskolan för att köra del ett i sista skedet av körkortet med Turris. Under dagen hann jag också agera taxi åt ungen och besöka loppis med mamma. Mot kvällen kom vi på med pappa att vi skulle ta itu med mitt rum, så då började vi möblera om. I något skede tog vi paus och då hämtade jag hem min älskling från milibussen. Därefter kollade vi Let's dance med hela familjen och då det var dags att gå och sova fick vi sova som Pippi - med huvudet i fotändan, eftersom rummet var rätt så upp och ner.. Men det gjorde inget och var egentligen nog bara mysigt. :-)
Lördag. Denhär dagen gick mest ut på att busa i massor och att ommöblera rummet färdigt. Lite bilder ska ni få då jag fixat de sista detaljerna färdigt! Vi var också en sväng till villan förrän Björn åkte hem. För mig och mamma var det dags för ungdomsgala på kvällen, och den var riktigt bra! Då showen var slut fick jag sällskap av min fina igen och lördagsmyset bestod av varma smörgåsar, sisådär tusen bus-selfies och en film. 
Söndag. Filmen vi kollade lördagskvällen lämnade vi på hälft, så efter en lång sovmorgon började vi med att kolla den färdigt. Sedan fortsatte vi att busa (ungen undrade till och med vad vi led av denna helg, haha..) och för att sedan få utlopp för vår överenergi bytte vi till sommardäck på min beibis. Efter en god middag begav vi oss till Närpes. Där blev det först några timmars kaffedejt hos fina Emma och sedan tillbringade vi tid med Björns familj före det var läggdags. 
Måndag. Björn hade en extra lomadag, vilket betydde att vi fick en till dag tillsammans! :-) Det blev en Vasadag med shopping på allt från Motonet och Plantagen till H&M och Intersport, haha. Avslutningsvis tog vi en middagsdejt och så bar det iväg hemåt. Då var det slut på det roliga och jag skjussade Björn till milibussen ännu en gång. På kvällskvisten fixade jag ihop något gott att äta åt familjen, och resultatet såg ni i inlägget här under. 
 
Har alltså haft en riktigt härlig och mysig förlängd helg med mitt hjärta. ♥ Och till sist ber jag om ursäkt för alla iphonebilder. Måste skärpa mig med kameran nu..

MÅNDAGSLYX

Såhär tillbringar jag min måndagskväll. Bjuder på en himmelskt god smoothie samt nybakade mockarutor åt familjen medan vi sitter bänkade framför tv:n. Guldkant på vardagen, kan vi väl kalla det. Sådär annars blev det ju lite uppehåll här under helgen, men ett inlägg om den dyker upp imorgon. Mer än så tänkte jag inte skriva idag för så småningom ska jag börja ta natten. Så, godnatt finisar. ♥

SOLSKENET DENNA REGNIGA DAG

En regnig fredag som denna finns det ju inget som peppar så mycket som att nedräkningen till Cypern ligger på ynka tio dagar!! Det är alltså dags för vår ABI-resa och vi är över trettio personer som åker till Ayia Napa för att sola, bada och festa. Känner på mig att det kommer bli så himla awesome! Jag är iallafall taggad till tusen och jag hoppas att alla mina klasskompisar är det också. :-) 

OM MÅNDAG, TISDAG & ONSDAG

Från ikväll.
 
Hejsan! Måndagen var verkligen så meningslös att det lilla jag gjorde inte ens är värt att nämnas. Däremot har jag kompenserat det både igår och idag. Igår skötte jag undan några viktiga ärenden och samlade vuxenpoäng. Sedan blev jag på städhumör och började röja upp riktigt ordentligt i mina skåp, vilket tog flera timmar. Men det behövdes verkligen, eftersom att rummet ska få sig en makeover inom snar framtid! Idag har jag spenderat hela dagen på villan, med undantag från då jag drog mina jumppagrupper. Har målat och fixat på, samt njutit av det underbara vädret och solen som värmde. Fick ju riktigt sommarfeelis! :-) Nämen nu får det vara bra för idag och så avrundar jag här.. Natinati. ♥

OM MIN NITTONDE FÖDELSEDAG

Såhär blev jag väckt den femte april. Universums största frukost på sängen, presenter och morgonmys med finaste pojkvännen. Han är nog allt underbar min Björn, och min födelsedag fick en perfekt början! ♥
Efter någon timme satte jag mig i bilen och körde iväg mot Vasa och min älskade böna (som tydligen ville vara knasig på cirka alla bilder). Tog igen allt från senaste tiden och sedan begav vi oss ut på stan. 
Då blev det först lite shopping och sen mötte vi upp fina Malin för att äta middag och dricka strawberry margaritas på Amarillo. Har nog aldrig skrattat så mycket under en middag som under denna, haha! 
Och så en glad parkeringsgrotte-selfie på det.
Väl hemma hos Jujjan igen hann vi nästan bara innanför dörren före tre favoriter till dök upp. Då blev det tårta och förfest. Därefter åkte Björn iväg med boysen och istället kom Tilla och Kimmo för att också äta tårta. Och angående ljuset, har man inga tårtljus, får man improvisera. ;-)
Alltså, så mycket kärlek till er. ♥♥♥ 
Slutligen hamnade vi på Ollis. Det blev villt, spårat och så himla himla galet kul! Tror bilderna får stå för resten. Men, what's up med gapet på nästan alla bilder?! Nåväl, när det var dags att åka hem gick vi först för att äta vårrullar och sedan tog vi taxi hem dendär typ kilometern det nu är till Jujjan, hehe! 
 
Tack för en underbar födelsedag, universums bästa människor. ♥

OM MIN FINFINA HELG

Hej på er. :-) Jag har verkligen haft en toppenhelg!! I fredags mötte jag som sagt upp Jannica och efter en stund dök även Elin och Jojjo upp. I någon veva hämtade Jannica och jag upp älskling och hans milikompis (som skulle övernatta i Närpes) och sedan mötte vi återigen upp de andra flickorna och busade till det lite innan vi åkte hem. Före det var läggdags satt jag och milipojkarna mest och diskuterade om - surprise surprise - militären i någon timme, haha. Lördagen tänkte jag berätta om i ett skilt inlägg, men jag hade iallafall en underbar födelsedag! På söndagen vaknade jag och Björn upp i Vasa hos Jujjan och vi var väl inte helt på topp om vi säger så. Dock mådde jag faktiskt inte såå dåligt som jag skulle förtjänat (ni förstår då ni ser nästa inlägg), hehe.. Före jag hejdåkramade min böna och det bar iväg hemåt hann vi slöa i massor, ha bästa humorn, fixa ihop himla goda laxsmörgåsar och sist blev det ett besök hos Tilla och Kimmo. När vi kom till Närpes gjorde Björn sig redo för militären och så skjutsade jag honom till bussen. Resten av kvällen tillbringades med att bjuda mormor och morfar på tårta och sedan var jag så sliten så det fick bli en tidig natt. Det var det! Puss.
En utmärkt, rättvis, dock icke så smickrande beskrivning av lördagen hittills. Puss mina pinglor. ♥

19 ÅR

Happy birthday to me!
 

EN SNABB UPPDATERING

Hej! De senaste dagarna har jag bland annat städat, målat, bakat tårtor, varit på länk och varit hundvakt åt favorithedda (vilket vi fortfarande är). Imorgon fyller lilla aivilo, och eftersom ingen i familjen är hemma då (inklusive mig själv), har vi firat mig med god mat, tårta och presenter idag istället! Om en liten stund ska jag åka iväg till Närpes för att träffa Jannica och sedan ska jag hämta älskling och hans kompis från milibussen. Imorgon sedan blir det Vasa och utgång med pinglorna! Nu önskar jag er en trevlig helg och så hörs vi då vi hörs. :-) PUSS.

#THROWBACK HÖGSTADIET

Blev så nostalgisk när jag kollade igenom bilder från högstadiet för någon dag sedan, så plockade ut några (bloggbara) som jag tänkte bjuda på. Även fast man inte kan göra annat än att skratta åt vissa bilder är jag himla glad över att jag dokumenterat denna tid såhär pass mycket som jag gjort. Så alltså, haha, enjoy:
 
Ååh haha, ge mig högstadietiden tillbaka, lixom!! Eller vad säger ni? ;-)

OM ATT INTE GÖRA NÅGONTING OCH LITE GYMNASTIK

Alltså, dethär med att vara helt ledig. Det är så otroligt tudelat. Såklart är det himla skönt att inte ha några måsten, lixom, men det finns ju egentligen ingenting att göra och åtminstone jag får absolut inget vettigt gjort om dagarna heller. Dessutom har jag varit sjuk. Har det inte varit förkylning har det varit magont eller så har det till och med varit både och. Detta innebär att jag inte kunnat träna heller. Så tråkigt. Men idag har jag iallafall koreograferat två danser och dragit mina grupper, vilket verkligen var sjukt kul idag! :-) Därefter blev det också ett jumppaföreningsmöte. Nu sitter jag och skickar sisådär tusen meddelanden och planerar inför helgen och snart skall jag väl börja ta natten. Pusshej. 
 
Här mådde vi allt bra, alltså!

EN LISTA FÖRSTA APRIL TILL ÄRA

Hur gammal är du?
Aderton i fyra dagar till.

 

Vilket år tar du studenten?
2014, alltså i vår! Wohoo!

 

Pussat någon idag?
Nej. Inte sedan förra söndagen. :-(

 
Vem kramade du senast?
Tror det var Philip i lördags.
 

Vem pratade du med i telefon senast?
Mamma.

 

Ett land du vill besöka?
Oj. Det finns ju så otroligt många länder jag vill besöka - helst allihopa. Australien, Italien och Hawaii är bara tre av dem. Hoppas jag lever länge så jag hinner med så många som möjligt, haha..

 

Ut och festa eller hemma och mysa?
Det ultimata skulle ju vara en balans mellan båda. Fredagsmys och lördagsutgång, eller tvärtom. Typ.

 

Två personer du saknar just nu?
Björn och Jujjan!

 
Vad gör dig glad? 
Solsken, överraskningar, resor, fina människor, spontana äventyr.

 

Vad gör dig ledsen?
Svek, besvikelser, lögnare/lögner

 

Vad längtar du till?
Till helgen, till ABI-resan, till skolavslutningen, till sommaren och till höstens bravader. Ååh!

 

Tycker du om dina betyg?
Jag är himla nöjd med avgångsbetyget från gymnasiet, men sen är jag inte ännu säker på om jag kommer att tycka om hela mitt studentbetyg (vilket främst antagligen beror på att jag har skyhöga prestationskrav). Men överlag, javisst.

 

Vem vill du ta med på en resa nu?
Eftersom klassresa är aktuellt nu, så blir det nog ABI-14.

 
Vad vill du göra på fredagskvällar?
Det beror på. Antingen mysa framför en bra film, eller dansa på bord till bra musik långt in på natten. Eller ha vinkväll med ostbricka. Hur tänkte jag glömma vinkväll?!

 

Ser du fram emot någonting just nu?
Ja. Förutom de saker jag räknade upp under "saker jag längtar till" så är det att börja jobba och det exakta ögonblicket då jag får vita mössan på huvudet.

 

Sköter du skolan?
Jag gjorde det. Nu går jag ju inte i skolan längre. Kanske borde satsat mer på vårens skrivningar, men jag orkade helt enkelt inte.

 

Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej, inte än. Har haft tur hittills, hehe.

 

När var du i kyrkan senast?
Måste vara då det var ljusmässa. Så på första advent ifjol.

 

Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Janne L. Bästa läraren någonsin.

 
Vad är det för färg på din tandborste?
Här hemma är den lila och hos Björn är den vit och rosa.

 

Hur imponerar man på dig?
Genom att vara ärlig, våga vara sig själv/kunna bjuda på sig själv, visa känslor, ha humor och vara positiv. Ungefär så kanske.

 

Klackskor eller träningsskor?
Hard choice. Alltså, jag kan nog inte välja här, sådan shoeaholic som jag är.

 

Kjol/klänning eller jeans?
Klänning <34567

 

Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Haha, nej. Hoppas det inte ska behöva hända heller. ;-)


RSS 2.0