OM ETT LJUVLIGT DYGN I SKEPPSVIK

En dag åkte vi hela gänget ut till Viktors stuga i Skeppsvik för att tillbringa det kommande dygnet där. Peppen alltså!! Vi som var först på plats inledde med att skåla i champagne och äta nordic nachos ute på terrassen medan vi väntade på att alla andra skulle anlända. 
När hela gänget var samlat vankades det en spontan rundtur och därefter var det dags att förbereda middagen. Det skulle bli grillat förstås! Vissa stod sen för grillandet och vissa för vindrickandet, hehe.
Tidigare på dagen hade Moa och jag bakat blåbärspaj till efterrätt, så vi packade ner både pajerna och alla tillbehör i en korg och sedan traskade vi ner till havet för att njuta av efterrätten där. 
Alltså myset! <3 En hel hop med fina vänner skrattandes och skålandes på klipporna vid havet - det blir verkligen inte ljuvligare än så. Definitionen av en mysig sommarkväll!
Sedan vankades det bastubad och dopp i havet! Det var så himla härligt både i bastun och i havet att vi aldrig ville sluta och vi varvade bastubadandet med dopp i havet långt in på natten. Kanske det skönaste bastubadet någonsin, haha!
Följande morgon vaknade alla lite tröttare än vanligt, men då släpade jag med mig gänget ner till havet på ett morgondopp så att vi skulle piggna i. :-) Sedan dukade vi fram frukost på terrassen och därefter blev det massa mys innan det var dags att återvända tillbaka till stan. Ååh, vilket roligt och ljuvligt dygn vi hade! <3 Tio av tio. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0